Binance Global ile Binance TR hesabım bağlanmıyor

airsword19

Hectopat
Katılım
4 Haziran 2020
Mesajlar
1.491
Çözümler
2
Merhaba arkadaşlar, ben kendime hem Binance global hem de Binance TR hesabı açmıştım. Fakat ikisinin e-postasını farklı kullanarak hesapları açtım. Bugün Binance global hesabımı Binance TR hesabım ile bağlamak istedim. Fakat sanırım aynı e-posta olmadığı için bağlayamadım ve bunun sonucunda yanlışlıkla global Binance hesabımdaki e-posta ile yeni bir Binance TR hesabı açıldı ve o ikisi birbirine bağlandı. Binance global hesabımın e-postası ile açılan Binance TR hesabımı kullanamam çünkü bildiğim kadarıyla tek kimlik ile bir hesap doğrulanıyor ve benim yeni oluşturulan Binance TR hesabım onaylı değil. Binance Global'de kalan paramı nasıl çekeceğim?
 
Eğer Binance Global'den coin yatırırken Binance TR hesabımın wallet numarasını girersem Binance TR hesabıma geçer mi coin? Eğer geçiyorsa hiç uğraşmayayım.
 
Paranızı BNB'ye çevirip kimliği onaylı Binance TR hesabınıza gönderin. Oradan paranızı banka hesabınıza çekin. Bu eşleştirme (aktivasyon) sorununu da sadece hesabı silerek çözebiliyorsunuz. Yaklaşık 10-15 gündür destek sistemi ile mailden konuşuyorum. Müdahale edemediklerini söylediler. Binance Global hesabınızı direk link yoluyla silebiliyorsunuz. Binance TR'de ise destek sistemiyle görüşmeniz gerekmekte.

Hesap silme işlemlerine başlamadan önce, işlemlerle ilgili prosedürler hakkında bazı önemli hatırlatmalarda bulunmak isteriz;

1)Hesabınız silindikten sonra hesabınıza bağlı e-posta adresiniz Binance TR üzerinde başka bir hesapta veya yeni bir hesap oluşturmak suretiyle tekrar kullanılamayacaktır.
2)Hesap silme işlemleri, güvenlik doğrulaması adımı başarılı bir şekilde tamamlandıktan sonra işleme alınacaktır.
3)Hesabınız silindiği takdirde geri kurtarılamayacağı için, güvenliğiniz ve cayma ihtimalinize istinaden sistem öncelikle hesabınızı 14 gün süreyle devre dışı bırakacaktır, bu süreçte herhangi bir işlem yapılmadığı takdirde hesabınız otomatik olarak tamamen silinecektir.
4)Hesap silme işlemi tamamlandıktan sonra hesapta bulunan bakiyeler tekrar kullanılamayacaktır.

*Hesap silme işlemlerini başlatmanız durumunda, yukarıdaki bilgileri okuduğunuzu ve onayladığınızı teyit etmiş olursunuz.

Talebinizin nedenini öğrenebilmemiz adına hesabınızı neden silmek istediğinizle ilgili açıklamanızı bekliyor olacağız. Unutmayınız ki hesabınız silindikten sonra aynı eposta ile Binance TR platformuna kaydolmanız mümkün olmayacaktır.

Devam etmek isterseniz hesabınızı silme talebinizle ilgili olarak silme talebinizin nedenini mesaj olarak belirtmekle birlikte lütfen kimlik doğrulama amacıyla bize bir video gönderiniz.

⁃ Geçerli kimlik belgesi (TC Kimlik Kartı veya TC Pasaport) bilgi sayfasını elinizde tutarak ve şu cümleyi tam ve net bir şekilde yüksek sesle söyleyerek, sizin de içinde göründüğünüz bir video çekiniz ve bize iletiniz: "bugün gün/ay/yıl, [email protected] e-posta adresli Binance TR hesabımı silin”.

Videoyu ek olarak göndermek istiyorsanız boyutu 20 Mb'yi geçmemelidir, videonuzun boyutu büyükse google drive gibi bir özel gizli sürücünüze yükleyebilir ve bizimle bağlantısını paylaşabilirsiniz.
iletiniz.

Saygılarımızla,
Binance TR Destek Ekibi
 
Geçer. Yalnız Binance, Türkiye'deki kanuni düzenlemeler nedeni ile Türk Lirası işlem yapmıyor. Sanırım bankaya çekmek isterseniz döviz hesabı açıp öyle almanız gerekecek.
 

Geri
Yukarı