Binance P2P güvenli mi?

Merhaba, ben cüzdandaki parayı P2P ile bozduruyorum, Binance TR piyasasından daha iyi fiyata parayı bozduruyorlar. Fakat P2P ile direkt IBAN'a açıklamasız gönderdikleri ve yabancı isimler gönderebildiği için içime bir kuşku düştü. IBAN kullandırma gibi şeyler yüzünden ceza vs. gelir mi?

Birşey olmaz diyip sana akıl veren arkadaşlara uyarsın umarım.Altlarındaki yorumlarıda okuyun bir zahmet , donanımhaberde de bir konusu mevcut nitelikli dolandırıcılıkla suçlanan var. Birşey olmaz ya dersen tabiki yapmakta özgürsün , ben avukata sorduğumda abi davalar var deyip olayı anlattı yapmaktan vazgeçmiştim , siz tabi özgürsünüz kafanıza göre takılın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alın bunlarda geçen seneden biraz araştırın daha neler çıkıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
Bir şey olmaz deyip sana akıl veren arkadaşlara uyarsın umarım. Altlarındaki yorumları da okuyun bir zahmet, donanımhaberde de bir konusu mevcut nitelikli dolandırıcılıkla suçlanan var. Bir şey olmaz ya dersen tabii ki yapmakta özgürsün, ben avukata sorduğumda abi davalar var deyip olayı anlattı yapmaktan vazgeçmiştim, siz tabii özgürsünüz kafanıza göre takılın.

Alın bunlarda geçen seneden biraz araştırın daha neler çıkıyor.

Ben kendi tecrübelerime dayanarak sıkıntı olmaz dedim, 100 kişi işlem yapıyorsa bunlardan sadece 4 5 tanesi böyle bir durumla karşı karşııya geliyordur. Ki ilk konudaki adam düzenli alım satan yapan birisi, konudaki arkadaş ise bir kerelik bozdurma işlemi yapacak.

Binance ve bybit borsalarında gelen paranın hesabın sahibinin adıyla eşleşmesi gerektiğini 100 kez vurguluyor, başkası adından gelen parayı kabul etmeme hakkın var ve direkt iade edip hiçbir sorumluluk almayabilirsin.

P2p riskli diyenler gitsin kapalı çarşıda bozdursun, hem USDT/TRY kötü bir oran alırsınız hem de sabit bir komisyon verirsiniz, dikkatli olursanız kimse sizi dolandırıcılıkla suçlayamaz. Gelen para, hesap sahibinin adıyla aynı olacak konudaki arkadaşa böyle bir öneri yapabilirim sadece.

Ben kendi tecrübelerime dayanarak sıkıntı olmaz dedim, 100 kişi işlem yapıyorsa bunlardan sadece 4 5 tanesi böyle bir durumla karşı karşııya geliyordur. Ki ilk konudaki adam düzenli alım satan yapan birisi, konudaki arkadaş ise bir kerelik bozdurma işlemi yapacak.

Binance ve bybit borsalarında gelen paranın hesabın sahibinin adıyla eşleşmesi gerektiğini 100 kez vurguluyor, başkası adından gelen parayı kabul etmeme hakkın var ve direkt iade edip hiçbir sorumluluk almayabilirsin.

P2p riskli diyenler gitsin kapalı çarşıda bozdursun, hem USDT/TRY kötü bir oran alırsınız hem de sabit bir komisyon verirsiniz, dikkatli olursanız kimse sizi dolandırıcılıkla suçlayamaz. Gelen para, hesap sahibinin adıyla aynı olacak konudaki arkadaşa böyle bir öneri yapabilirim sadece.
Hesap kiralama ve kripto hesabı kiralama olayını duymamışsın sanırım. Bende avukatın dediklerini söylüyorum neyse umarım duymana gerek kalmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı