Binance para kaybı neden oluyor?

whisper21

Hectopat
Katılım
22 Eylül 2020
Mesajlar
323
Sürekli işlem yaptım gün cüzdanın güncellemesini beklemeden. 100 lira kaybettim. Şimdi 250 TL daha attım. Bir kere transfer ve alım satım yaptım bu sefer param gitmedi doğru. Bunun nedeni nedir? Belki luna almıştım düşmüş ondan da olabilir.
 
Binance ve diğer platformlarda şu an karaborsanın Ukrayna'ya giden ve kullanıp satılacak yer kalmadığı için Ukrayna'dan otomatik olarak ürünler gıdalar Avrupa'ya gidiyor. Şimdi mantıken bunu düşünen bir tek ben değilim. Ürünlerin bu sırada daha çok ucuzlaması gerek. Veya atıyorum teknoloji bakımından Android cihazlar ve bilgisayar bileşenlerin meyve ve sebzeleri Ukrayna'ya gönderemiyeceğimiz için oto olarak ucuzlaması lazım. Ve bu durumdan ise platformların en başında gelen Binance ise hem bunun şokunu yaşıyor, hem de luna gibi berbat bir cripto ya Binance'nin CEO sunun bile tüm mal varlığını lunaya yatırrarak kendi fakir hale gelmiştir. Bu durumda ise Ethereum düşüyor. Bize göre düşmesi iyi her teknolojik ürün ucuzladı farkında mısınız? Yatırım yapacaklara tavsiye bana kalırsa, şu an yatırım yapmanın tam zamanı, kendim danışmanlığınıda yapıyorum her ne kadar Professional olmasamda. 3 aya kadar yatırımlarınız artacak. Ethereum bir miktar yükselecek çünkü AMD ile Qualcomm anlaştı. Beraber işlemci sektöründe Ryzen işlemci üreticekler. Bu haber hiçbir şey değil ama teknoloji ne kadar ilerlerse cripto borsası o kadar çalkantılı olacak. Mesela Apple'nin 1 trilyon dolarlık şirket ünvanını kaybedince geçen hafta yanılmıyorsam bundan 7 altcoin ve 2 adet normal coin etkilenmişti.
 
Coini dönüş tür mü yapacağız? Al sat bozupmu coin alacağız anlamadım. Benim 230 TL'lik USDT vardı 14 civarında busd alıp lunaya yatırım yaptım tam emin değilim düşüşten olmayabilir. 4 USDT'lık lunam kaldı.
 

Geri
Yukarı