Binance pool eksik ödeme geliyor

ismail34

Megapat
Merhaba arkadaşlar, 45 mh ile kazım yapmama rağmen dünden beri Binance Pool'a daha düşük veri gidiyor ve yaptığı ödemeler yarı yarıya düştü. Nedeni ne olabilir?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20211005-121656.png
    Screenshot_20211005-121656.png
    79,8 KB · Görüntüleme: 162
  • Screenshot_20211005-121620.png
    Screenshot_20211005-121620.png
    93,9 KB · Görüntüleme: 126
  • Screenshot_20211005-121609.png
    Screenshot_20211005-121609.png
    93,6 KB · Görüntüleme: 147
Hocam bunu etkileyen birkaç sebep var aslında. Bende binance pool u kullanırken aynı sorunu yaşıyordum. Bunun sebepleri internet hızınızın düşük olması sebebiyle paylaşımların ana makineye yani pool a geç ulaşması, kazım yaparken yaşanan kopmalar. Stale share yani geçersiz paylaşım oranları gibi birkaç sebepten olabilir. Ayrıca genel olarak Binance diğer pool lara göre daha az getiri veriyor. Tavsiyem kazımınızı mümkün olduğunca en az 24 saat gibi bir sürede tutmanız. Bu süre içinde kapanma yada hız düşmesi olursa direkt olarak yüksek miktarda kesinti uyguluyor binance. Bu olay başka bir sosyal konusunda da tartışılmıştı onu bulabilirseniz oradan da bilgi alabilirsiniz. Benim tavsiyem günlük çekim mecburiyetiniz yoksa diğer pool lara bakmanız. 2miners yada ethermine gibi. Tabi bu size kalmış.

Hocam bunu etkileyen birkaç sebep var aslında. Bende Binance pool u kullanırken aynı sorunu yaşıyordum. Bunun sebepleri internet hızınızın düşük olması sebebiyle paylaşımların ana makineye yani pool a geç ulaşması, kazım yaparken yaşanan kopmalar. Stale share yani geçersiz paylaşım oranları gibi birkaç sebepten olabilir. Ayrıca genel olarak Binance diğer poollara göre daha az getiri veriyor. Tavsiyem kazımınızı mümkün olduğunca en az 24 saat gibi bir sürede tutmanız. Bu süre içinde kapanma ya da hız düşmesi olursa direkt olarak yüksek miktarda kesinti uyguluyor Binance. Bu olay başka bir sosyal konusunda da tartışılmıştı onu bulabilirseniz oradan da bilgi alabilirsiniz. Benim tavsiyem günlük çekim mecburiyetiniz yoksa diğer poollara bakmanız. 2miners ya da Ethermine gibi. Tabi bu size kalmış.

1 gigabit internet var hocam, ayrıca kazım yapan komut dosyasında bir hata ile de karşılaşmadım. 13 gündür 24 saat açık şekilde kazım yapıyordu. Arada elektrik kesintisi vb oldu ancak Binance Pool'a bu şekilde yansımamıştı bile.

Hocam global internet sorunları sebebiyle bir sorun yaşamanız mümkün mü acaba diye düşündüm belki bu sorunlardan biri olabilir. Ayrıca genel olarak tüm poollarda kazançlar bayağı düşmüş son iki günde Eth fiyatı arttığından ve eth yakımı devam ettiğinden dolayı. Üç gün önce benim günlük kazancım 0.0009 iken şuan 0.0007 lerde gözüküyor bu da başka bir sebebi olabilir belki hocam.

Hocam global internet sorunları sebebiyle bir sorun yaşamanız mümkün mü acaba diye düşündüm belki bu sorunlardan biri olabilir. Ayrıca genel olarak tüm poollarda kazançlar bayağı düşmüş son iki günde ETH fiyatı arttığından ve ETH yakımı devam ettiğinden dolayı. Üç gün önce benim günlük kazancım 0.0009 iken şu an 0.0007'lerde gözüküyor bu da başka bir sebebi olabilir belki hocam.

Benim de aklıma gelen, dün yaşanmaya başlanann internet sorunlarından mı acaba oldu. Ancak bağlantımda kopma falanda olmadı, bilemiyorum ne yapsam. Son 4,5 gündür ETH yükselişte ancak ödemeler aynı şekil devam ediyordu. Dünden beri durum böyle, akıl sır erdiremedim.

Yani 15 gündür bu işle ilgileniyorum. 15 gün öncesinde de mining de kısıtlamalar vardı. Buna rağmen 45 Mh/s alıyordum. Şu an programda 45 mh/s ile kazı yapmasına rağmen Binance Pool'da istatistik kısmında 26 mh/s ile veri geldiği gözüküyor. Herkesin değerlerin şu son 2 gündür bu şekilde düşüşte mi?

Şimdi şu kırmızı yazıyla olan uyarı dikkatime takıldı. Bu ne demek?

Dosya Ekleri

• 20211005_151015.jpg
    20211005_151015.jpg
    218 KB · Görüntüleme: 132
Yani 15 gündür bu işle ilgileniyorum. 15 gün öncesinde de mining de kısıtlamalar vardı. Buna rağmen 45 Mh/s alıyordum. Şu an programda 45 mh/s ile kazı yapmasına rağmen Binance Pool'da istatistik kısmında 26 mh/s ile veri geldiği gözüküyor. Herkesin değerlerin şu son 2 gündür bu şekilde düşüşte mi?
Benim açımdan da düşüş var hocam. Ben 2minerste kazıyorum. Yaklaşık 42 Mh ile 3 gün önce 24 saatte 0.00089 alırken dün 0.00071 e düştü bayağı bir kayıp var belki bunun yansımasıdır sizinki de. Tabi binance deki düşüşler daha keskin oluyor.

Şimdi şu kırmızı yazıyla olan uyarı dikkatime takıldı. Bu ne demek?
Çok fazla reddedilen Share var. Kartınıza fazla O.C. mi yaptınız ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı