Binance Pool hakkında görüşleriniz neler?

Kazım için hangi miner'i kullanmalıyım hocam rx5700xt kullanıyorum
AMD için en stabil çalışanı Phoneixminer havuz için ise kesinlikle ethermine.org
Kazım için hangi miner'i kullanmalıyım hocam rx5700xt kullanıyorum
Ayrıca fan ayarlarınız da bu şekilde olsun GPU maksimum 55 dereceyi geçmez ise daha sağlıklı olur.

Dosya Ekleri

• 23.jpg
    23.jpg
    28 KB · Görüntüleme: 99
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
PhoenixMiner.exe -epool eth-eu2.nanopool.org:9999 -worker RİG AD -wal YOUR_WALLET ADDRESS -pass x
Merhaba benim ayarlarda böyle görünüyor. Ben biraz acemiyim,
şimdi böyle kazarsak kazılan Ethereum'u "Nanopool | Ethereum" danmı takip edeceğiz?ordan cüzdan mı almak gerekiyor,hesap mı açmak gerekiyor?
çünkü https://ethermine.org da görünmüyor ben günlük almak istiyorum.
Teşekkürler.

Merhaba benim ayarlarda böyle görünüyor. Ben biraz acemiyim,
şimdi böyle kazarsak kazılan Ethereum'u "Nanopool | Ethereum" danmı takip edeceğiz?ordan cüzdan mı almak gerekiyor,hesap mı açmak gerekiyor?
çünkü https://ethermine.org da görünmüyor ben günlük almak istiyorum.
Teşekkürler.
Ethermine.org'da kazım yapan işçinin gözükebilmesi için ortalama 20-30 dakika gerekiyor bu süre içerisinde işçi gözükür.Ben ethermine.org öneriyorum site üstünden wallet adress kısmına kazım yapacağınız cüzdan adresini girerseniz orada göreceksiniz kazım yapan işçinizi.Günlük almak istiyor iseniz Binancepool'u öneririm fakat aşırı ping sorunu olduğu için stabil kazım yapılamıyor bu aralar.Bunun haricinde 7/24 çalıştıracaksanız HİVEOS kurmanızı öneririm bilgisayarınıza HİVEOS ile Binancepool'a bağlarsanız bi miktar düzgün çalışacaktır.

gminer ı bilgisayar virüs olarak tanımadığı için bugün onunla kazım denedim.

laptaop ile yaptım. 1660 ti max q var

26.95 mh/s, 60 watt, 68-77 derece arası sıcaklık değişimi oldu.

12 saat sonunda binance de 5 lira birikti. şaka gibi. valla bilgisayarıma acıdım :D

phoenix , nicehash vs gibi yazılımlarla yapınca daha mı çok kazanırım yoksa aynı miktarda mı olur ?

gminer ı bilgisayar virüs olarak tanımadığı için bugün onunla kazım denedim.

laptaop ile yaptım. 1660 ti max q var

26.95 mh/s, 60 watt, 68-77 derece arası sıcaklık değişimi oldu.

12 saat sonunda binance de 5 lira birikti. şaka gibi. valla bilgisayarıma acıdım :D

phoenix , nicehash vs gibi yazılımlarla yapınca daha mı çok kazanırım yoksa aynı miktarda mı olur ?
Binance havuzunda kazımı 24 saat kesintisiz yapmadığınız sürece kazancınız çok düşük rakamlar olacaktır.

Arkadaşlar merhaba. Phoenixminer ile binance pool'da mazım yapıyorum. 44 saattir kesintisiz yapıyorum. Phoenix'tr görülen değer 95.2Mh/s
IMG_20210314_163649.jpg

Ancak dün yatan değer 0.0048 ve 89 Mh/s
Screenshot_2021-03-14-16-34-52-852_com.android.chrome.jpg

Ve bugün aldığım 24 saatlik değer 91Mh/s. Nedir bu gariplik? Bir de çekimleri aylık olarak yapacağım. Binance hakkında bilgim olduğu için burayı seçtim. Ethmine hakkımda pek bir bilgim yok. Anlatıcı bir video varsa atar mısınız?
Screenshot_2021-03-14-16-35-21-465_com.android.chrome.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı