Binance Pool hakkında görüşleriniz neler?

Yönetici olarak mı çalıştırıyorsun ?

Aslında yüksek maliyetle girersen herhangi bir zarar etme durumun oldukça düşük, kazancın gün içerisinde iyiyse ve çekimini her gün yapabiliyorsan Binance gibi herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum, tabii ki borsa batabilir tavsiye olarak algılama en iyisini siz bilirsiniz.

REM
REM Example bat file for starting PhoenixMiner.exe to mine ETH
REM

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

REM IMPORTANT: Replace the ETH address with your own ETH wallet address in the -wal option (Rig001 is the name of the rig)
PhoenixMiner.exe -pool stratum+tcp://ethash.poolbinance.com:1800 -wal HESAPCÜZDANIADI.Rig001
pause

Bunu editleyip kullanır mısın?
Bu kod oldu, teşekkür ederim. Rig001'e dokunmadım. Hesapcüzdanadı kısmını değiştirdim.

Bu kod oldu, teşekkür ederim. Rig001'e dokunmadım. Hesapcüzdanadı kısmını değiştirdim.
Rica ederim, değerlerini takip et, kartını bilmiyorum ama 15 dakika içerisinde en geç BinancePool'da gözükür worker'ların. Benim değerlerim bu şekilde. Herhangi bir hatada yazabilirsin.
Ekran görüntüsü 2021-02-22 215254.png

Yüksek maliyetten kastım, bir bilgisayar daha alıp o iki bilgisayar birden mining yapılmasıydı. İki bilgisayarla ne kadar kazancım olabilir ki.
Kendini amortiler bir senede bunda bir sorun yok ama kullanacağın ekran kartı önemli bir detay.

Rica ederim, değerlerini takip et, kartını bilmiyorum ama 15 dakika içerisinde en geç BinancePool'da gözükür worker'ların. Benim değerlerim bu şekilde. Herhangi bir hatada yazabilirsin.Eki Görüntüle 891591

Kendini amortiler bir senede bunda bir sorun yok ama kullanacağın ekran kartı önemli bir detay.
Şu an kullandığım kart RX 5500XT 8 GB. 26.8 mh/s ile kazım yapıyorum. Diğer almayı düşündüğüm bilgisayara ne alırım ve bütçem ne kadar olur bilmiyorum. Belki de kasa değil de uzay montaj ile durur sadece. Hiç emin değilim.

Şu an kullandığım kart RX 5500XT 8 GB. 26.8 mh/s ile kazım yapıyorum. Diğer almayı düşündüğüm bilgisayara ne alırım ve bütçem ne kadar olur bilmiyorum. Belki de kasa değil de uzay montaj ile durur sadece. Hiç emin değilim.
Üst düzey bir anakart veya üst düzey bir işlemci almana gerek yok, giriş seviyesinde olsalar yeterli zaten kazım yapacaksın o sistem senin oyun sistemin olmayacak, işlemci, anakart ve ramde bütçeyi düşük tutup ekran kartına yönelebilirsin. Kendi sisteminde bu işi yapabilir misin bilmiyorum eğer öyle bir şey varsa sadece ekran kartı alırsın, araştırmak gerek elbette. Zaten 32 GB bir flash bellek yeterli işletim sistemi için de Linux kullanır mısın bilmiyorum ama ?

Arkadaşlar özür diliyorum 10 sayfa okuyamadım. Özet olarak Ethminer'ı bırakmalı mıyım? Yerine daha düşük komisyonlu ve daha düşük miktar ile aktarım yapabileceğim havuzlar var mı?

Üst düzey bir anakart veya üst düzey bir işlemci almana gerek yok, giriş seviyesinde olsalar yeterli zaten kazım yapacaksın o sistem senin oyun sistemin olmayacak, işlemci, anakart ve RAM'de bütçeyi düşük tutup ekran kartına yönelebilirsin. Kendi sisteminde bu işi yapabilir misin bilmiyorum eğer öyle bir şey varsa sadece ekran kartı alırsın, araştırmak gerek elbette. Zaten 32 GB bir flash bellek yeterli işletim sistemi için de Linux kullanır mısın bilmiyorum ama?

Şu an kendi oyun bilgisayarım var fakat aynı zamanda kazım da yapıyorum. Linux kullanabilirim. Almayı düşündüğüm kazım bilgisayarı ile 24 saat, kendi bilgisayarım ile 15-20 saat arası yapsam; ne kadar bir kar elde ederim bilmiyorum.
Arkadaşlar özür diliyorum 10 sayfa okuyamadım. Özet olarak Ethminer'ı bırakmalı mıyım? Yerine daha düşük komisyonlu ve daha düşük miktar ile aktarım yapabileceğim havuzlar var mı?
Eğer 24 saat boyunca kazım yapıyorsan; Binance Pool'a geçebilirsin, eğer yapmıyorsan Ethermine'da kalabilirsin.

Rica ederim, değerlerini takip et, kartını bilmiyorum ama 15 dakika içerisinde en geç BinancePool'da gözükür worker'ların. Benim değerlerim bu şekilde. Herhangi bir hatada yazabilirsin.Eki Görüntüle 891591

Çok teşekkür ederim. Şu an 45 seviyesinde. 12 dakikadır çalışıyor. Şu an gözükmüyor. Bekliyorum :D. Ekran kartınız nedir?

Binance Pool şimdilik daha iyi gibi duruyor, tabii ki kartın 7/24 aktif ise, 24 saatte hesabına yansıtıyorlar.
Şu an kendi oyun bilgisayarım var fakat aynı zamanda kazım da yapıyorum. Linux kullanabilirim. Almayı düşündüğüm kazım bilgisayarı ile 24 saat, kendi bilgisayarım ile 15-20 saat arası yapsam; ne kadar bir kar elde ederim bilmiyorum.

Eğer 24 saat boyunca kazım yapıyorsan; Binance Pool'a geçebilirsin, eğer yapmıyorsan Ethermine'da kalabilirsin.
Yine oldukça yüksek bir kar elde edersin, ilk amacın amortilemek olmalı yüksek karlar beklemek mantıklı değil, ben de şu an kendi ekran kartımı amortileyip ikinci bir kart alıp ardından oradan devam etmeyi düşünüyorum.

@emircanunlts günde ortalama 15-16 saat mining yapıyorum hocam. Binance Pool'un ayrıcalıkları neler peki?
Arkadaşın dediği gibi Binance Pool'da 0.01 ETH sınırı yok. Ama 15-16 saat ile zarar edersiniz. Ethermine'da kalın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı