mustafakaplan
Hectopat
RTX 2080 Super, rica ederimÇok teşekkür ederim. Şu an 45 seviyesinde. 12 dakikadır çalışıyor. Şu an gözükmüyor. Bekliyorum. Ekran kartınız nedir?
RTX 2080 Super, rica ederimÇok teşekkür ederim. Şu an 45 seviyesinde. 12 dakikadır çalışıyor. Şu an gözükmüyor. Bekliyorum. Ekran kartınız nedir?
@emircanunlts niye zarar edebileceğimi anlayamadım. Niye ki hocam?
Bir günlük yani 24 saatlik kazım ortalamasına göre parayı veren bir pool.
7/24 kazım yapıyorsanız son derece kârlı olacaktır, aksi takdirde pek önermem.
Kazmadığınızın anlar günlük ortalamayı düşürdüğü için daha az para alıyorsunuz.
"6-8 dolar kazandığım kart, 2.5 dolar vermişti." de muhtemelen bu yüzden olmuştur.
Komisyonu da az sayılır, sadece %0.5'ini alıyor. Her gün parayı vermesi, gayet güzel.
0.05 ETH sınırı var. Şu an en iyisi sizin için Ethermine.@emircanunlts çok teşekkürler hocam. Ethminer'da devam etmek en sağlıklısı gibi. Nanopool hakkında bilginiz var mıdır peki?
Cruxpool'un çalışma yöntemi Ethermine ile aynı mı? Bir zarar görülür mü? Zira oranın sınırı 0.01 ETH.0.05 ETH sınırı var. Şu an en iyisi sizin için Ethermine.
Hocam, 15 dakikadan fazla oldu, ama halen işçiler kısmında, veya diğer kısımlarda çalışır gözükmüyorRTX 2080 Super, rica ederim![]()
Hocam discord kullanıyorsan oradan yardımcı olayım sana Mustafa]#0001 ben de bugün aynı sorunu yaşadım, bir şeyleri eksik yapmış olabilirsin cüzdan adın nedir düzenleyip göndereyim sana.Hocam, 15 dakikadan fazla oldu, ama halen işçiler kısmında, veya diğer kısımlarda çalışır gözükmüyor.
İstek gönderdim. İsmim Sosyaldekiyle aynı.Hocam discord kullanıyorsan oradan yardımcı olayım sana Mustafa]#0001 ben de bugün aynı sorunu yaşadım, bir şeyleri eksik yapmış olabilirsin cüzdan adın nedir düzenleyip göndereyim sana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.