Binance'da Papara yasaklanması

Makaleler
3
29 Nisan 2021 tarihi için Papara ile para çekme ve yatırma işlemlerinin yasaklanacağını söyledi Binance. Ben de Papara üzerinden işlem yaptığım için birnevi sorun teşkil etti. Aklımda şöyle bir düşünce var. TL olan paramı, ETH'ye çevirsem daha sonra Usdt'ye çevirip, Papara'da dolar hesabı açıp, oraya aktarsam. Daha sonra Papara'da olan doları, TL'ye çevirsem Papara'yı kullanmaya devam edebilir miyim?

29 Nisan 2021 tarihi için Papara ile para çekme ve yatırma işlemlerinin yasaklanacağını söyledi Binance. Ben de Papara üzerinden işlem yaptığım için birnevi sorun teşkil etti. Aklımda şöyle bir düşünce var. TL olan paramı, ETH'ye çevirsem daha sonra Usdt'ye çevirip, Papara'da dolar hesabı açıp, oraya aktarsam. Daha sonra Papara'da olan doları, TL'ye çevirsem Papara'yı kullanmaya devam edebilir miyim?
Hocam USDT'yi papara'ya nasıl atacaksınız ki ? USDT Tether değil mi ?

Çok mantıklı ama komisyon var mı bilemem. Yoksa güzel fikirmiş.

Hocam USDT'yi papara'ya nasıl atacaksınız ki ? USDT Tether değil mi ?
USD demeye çalışmış sanırım. Çünkü devamında doları TL'ye çevireceğini söylüyor.

Ben sana yapacağın şeyi anlatayım. Binance TR hesabı açıyorsun. Oraya Ziraat ile anında yükleme yapıyorsun. Ordaki parayı herhangi USD'ye çevirip, Binance TR üzerinden Binance Global hesabına aktarıyorsun. Bu kadar.
Fakat konu sahibi, Papara'da olan parayı kullanmak istiyormuş.

29'undan sonra mümkün olmayacak Binance Global'de Papara ile ödeme yapmak ya da almak.
Biliyorum da arkadaş çözüm bulmaya çalışmış.

Konu sahibi hocam her şey güzel de, parayı geri Papara'ya nasıl aktaracaksınız? Onun yerine örneğin Ziraat Bankası'ndan bir kart alıp ona yollayabilirsiniz diye düşünüyorum.

Kripto para işlerinde Papara kullanılmasının sebebi nedir? Bilmediğim ve kripto para borsasına uzak olduğum için soruyorum. Herhangi bir bankanın vadesiz hesabını kullanarak para çekme ya da yatırma yapılmıyor mu? Neden Papara?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı