Bingöl Yunus Emre Anadolu Lisesi nasıldır?

450 yaparsam fen lisesine bile puanım yetiyor hocam ;-),seninde dediğin gibi 10'lu deneme aldım LGS'ye kadar her hafta bir de LGS'ye son 3 gün kala art arda çözeceğim, bu arada fen lisesi geçen sene taban puanı 443'dü fen lisesi'ne gidersem sülale bir ömür beni konuşur;-).

Afedersiniz,bu seneki öğrencilerin vurdumduymazlığını göz önüne alırsak tüm potansiyelli öğrenciler fen lisesine,2.liseye gider 3.lise taban 370 falan alır, Bingöl'ün en iyi ortaokulu sayılabilecek okuldayım ve çevremdeki herkes sınavı salmış resmen daha bizim okul böyle ise diğer okulları tahmin edemiyorum. Çalışan nadir öğrenciler var.
Hayır hayır, haftada 1 denemeden bahsetmiyorum ben, günde 1-2 denemeden bahsediyorum, ciddiyim çok bunaltıcı gelebilir, çok zor vesaire gelebilir ama, belki yaşamışsındır böyle 1-2 saat ders çalıştıktan sonra içine aşırı bir bunaltı geliyor ya, ha işte günde en az 1 deneme çözdüğünde, böyle bir şeyi lgs'de yaşama ihtimalin aşırı düşüyor, gözünde fazla büyütme, çözebilirsin, ve bence 450'leride yaparsın, ben dikkat hatası yapmasaydım, şuan da 480 falan almıştım, sadece soruları anlayarak okumaya özen göster.

Hayır hayır, haftada 1 denemeden bahsetmiyorum ben, günde 1-2 denemeden bahsediyorum, ciddiyim çok bunaltıcı gelebilir, çok zor vesaire gelebilir ama, belki yaşamışsındır böyle 1-2 saat ders çalıştıktan sonra içine aşırı bir bunaltı geliyor ya, ha işte günde en az 1 deneme çözdüğünde, böyle bir şeyi LGS'de yaşama ihtimalin aşırı düşüyor, gözünde fazla büyütme, çözebilirsin, ve bence 450'leride yaparsın, ben dikkat hatası yapmasaydım, şu an da 480 falan almıştım, sadece soruları anlayarak okumaya özen göster.

O kadar yapacak ne hevesim ne de param var hocam yine de sağ olun tavsiye için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı