Binomo ile Papara'da işlem yapmak güvenli mi?

TrayinG_E

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, aklıma takılan şey var. Ben binomo kullanıyorum fakat aklıma bir şüphe uyandırdı şu ceza olayından falan içim, rahat etmedi. Bilgili arkadaşlarım bi yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangisi olduğunu bilmiyorum Şikayetvar'da Binomo'nun cevapladığı senin sorunun sorulduğu bir şikayet vardı. Cevap olarak Binomo benim dediklerimi yazmış, hangisi olduğunu yazmamış. Ekrana bu illegaldir ya da oynamanız halinde ceza yiyebilirsiniz gibi bir yazı gelmediyse sorun yok.

Heh tamam Allah'tan öyle bir şey görmedim.

Hangisi olduğunu bilmiyorum Şikayetvar'da Binomo'nun cevapladığı senin sorunun sorulduğu bir şikayet vardı. Cevap olarak Binomo benim dediklerimi yazmış, hangisi olduğunu yazmamış. Ekrana bu illegaldir ya da oynamanız halinde ceza yiyebilirsiniz gibi bir yazı gelmediyse sorun yok.

Kanka bugün biraz baktımda büyük ihtimal herkese rastgele bir kişi üzerinden geliyor para ama bu neden hiç konuşulmamış hiçbir fikrim yok.

Son düzenleme:
Heh tamam Allah'tan öyle bir şey görmedim.

Kanka bugün biraz baktımda büyük ihtimal herkese rastgele bir kişi üzerinden geliyor para ama bu neden hiç konuşulmamış hiçbir fikrim yok.
Evet o hareket çok saçma madem legalsin. Düzgün şirketin hesabıyla yap dimi ödemelerini.

Evet o hareket çok saçma madem legalsin. Düzgün şirketin hesabıyla yap değil mi ödemelerini.

Yani aynen bir de milletin hiç süphelenmemeside garip yani aklımda bir kurt oluştu sahsen benim.

Evet o hareket çok saçma madem legalsin. Düzgün şirketin hesabıyla yap değil mi ödemelerini.

Ama yine de çok fazla işlem olursa sıkıntı çıkar mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı