BioNTech aşıya karşı çıkanlar

Hocam annem oldu yan etkisi de oldu. halsizlik baş ağrısı falan. bunlar olursa direk acile gidin.

Bana herhangi bir yan etkisi olmamıştı, bu sefer de olacağını sanmıyorum. Olsa dahi en fazla aşı vurdukları kolumda halsizlik olur, ki o bilinen bir yan etki ve bir şey yapmaya gerek yok.

Elon Musk insanlara çip takıyor(!)

Bende su içmem mesela. Dedemin amcasının yengesi su içtikten sonra öldü.

Hocam öyle demeyin telefonumun Bluetooth aygıtı ile 2 doz BioNTech'li abimi kontrol edebiliyorum (!)
Bence alman çipi daha kaliteli zaten astım alerji olmasa BioNTech vurulacağım (!)

Ablam bu kafa ile vurulmadı aşı 2 gün önce düğününden corona kapmış.
Gördü hanımefendi 20 yıl sonra ölmeyi

Hocam onun sebebi alerjisi vs. olana ağır etkiler yapıyor. Doktora gitti mi? Gitmediyse öyle olur.
Hastanede vefat etti zaten. Aşı olup da hastaneye yatanlar yok değil. Bu kişilerden de örnekler alınıyormuş. Alerjisi var mı yok mu bilmiyorum ölen kişinin ama eniştemde tansiyon vardı. Oradan vurmuş. Şimdi durumu iyi.

Edit: Eniştem de hastaneye yatmıştı 2 hafta önce. Onu belirtmemişim.

Alerjisi olana BioNTech vurmuyorlar diye biliyorum.
Kuzenim alerjik astım hastası benim gibi, 18 yaşında. BioNTech vurulmak için ısrar etti doktorda vurulduktan sonra 4 gün hastanede yatırdı herhangi bir durumda ölümcül olmasın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…