Bıos ayarları ve pil sorunu

rezzan an

Hectopat
Yer
mardin
Daha fazla  
Meslek
işletme-özel şirkette yönetim kurulu üyesi
Merhaba arkadaşlar ya ben bıos ayarlarını yapıyorum, kaydediyorum her şey yolunda sonra bilgisayarı yeniden başlattığım zaman şöyle bir ekran çıkıyor. Bios pilini çıkarsam bu sefer saat diliminde sürekli yanlışlık oluyor. Lütfen yardım ne yapmalıyım?@Recep Baltaş , @Ali Güngör ?
IMG_50640000000000.jpg

Ve söylemeyi unuttum bu ekran çıktığı zaman klavye mouse çalışmıyor.:lanet:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuda yardım edecek kimse yok mu? Böyle bir ekran çıktığı zaman klavye çalışmıyor. Usb aygıtında sorun yok direk klavyeye erişim engelleniyor galiba. Lütfen yardım?

Monitör modeli pg278q. Şimdi @negrano34 arkadaşım o çözümü bende okudum beni asıl sorum şu şekilde. Böyle bir ekran çıktığı zaman klavyem usb çalışmıyor meseleyi anladın mı? Bıos pili çıkarsam saat ayarları gidiyor taksam kurtarma hatası veriyor bende öylece çaresizce çözüm arıyorum.

Monitör modeli PG278Q. Şimdi @negrano34 arkadaşım o çözümü bende okudum beni asıl sorum şu şekilde. Böyle bir ekran çıktığı zaman klavyem USB çalışmıyor meseleyi anladın mı? BIOS pili çıkarsam saat ayarları gidiyor taksam kurtarma hatası veriyor bende öylece çaresizce çözüm arıyorum.

Biraz saçma olabilir ama belki Power suplay yetmiyordur ya da bozulmuştur ve Windows'u açmaya gücü kalmamıştır o yüzden böyle bir ekran geliyordur ve klavye mouseni çalıştırmaya gücü yetmiyordur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı