Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.672 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #1 Bir türlü BIOS ekranına giremiyorum. Ben de Windows üzerinden girmeye çalıştım ama bu sefer de UEFI çıkmıyor ne yapabilirim?
Bir türlü BIOS ekranına giremiyorum. Ben de Windows üzerinden girmeye çalıştım ama bu sefer de UEFI çıkmıyor ne yapabilirim?
G GAMOLA Decapat Katılım 3 Kasım 2023 Mesajlar 840 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #2 Bilgisayarın açıldığı andan itibaren Delete, F2, F10 tuşlarından birine basmayı denediniz mi? Hepsini teker teker denerseniz belki açılabilir. Artı 0 Eksi
Bilgisayarın açıldığı andan itibaren Delete, F2, F10 tuşlarından birine basmayı denediniz mi? Hepsini teker teker denerseniz belki açılabilir.
Jack İşte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 4.768 Makaleler 5 Çözümler 45 Yer İstanbul, Avcılar Daha fazla Sistem Özellikleri Bilgisayar: Asus GTX 1060 6 GB Dual White GPU, Intel i7 3770s CPU, Gigabyte 240 GB SSD, H61M-K mainboard, Corsair 550W PSU, 500+500 5200+7200 RPM HDD Ekipmanlarım: Havit GK52 Mikrofon, MS1002 Mouse, Blic T60 Klavye, Fuxi H3 Kulaklık Telefon: S8 (dreamlte) & Redmi Note 9 (merlinx) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Şubat 2024 #3 Anakartınız UEFI mi? Gelişmiş kurtarma seçenekleri butonunda çıkar. Artı 0 Eksi
KS KS Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.672 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #4 GAMOLA dedi: Bilgisayarın açıldığı andan itibaren Delete, F2, F10 tuşlarından birine basmayı denediniz mi? Hepsini teker teker denerseniz belki açılabilir. Genişletmek için tıkla... Valla deniyorum hocam da hızlı açılıyor hemen Windows logosu geliyor sanırım ben yetişemiyorum ne yapabilirim BIOS güncellemesi yapacağım da. Jack İşte dedi: Anakartınız UEFI mi? Gelişmiş kurtarma seçenekleri butonunda çıkar. Genişletmek için tıkla... O seçenek çıkmıyor hocam. Anakartım Asus Prime b450m-k II dediğiniz özellik var mı bilmiyorum. Artı 0 Eksi
GAMOLA dedi: Bilgisayarın açıldığı andan itibaren Delete, F2, F10 tuşlarından birine basmayı denediniz mi? Hepsini teker teker denerseniz belki açılabilir. Genişletmek için tıkla... Valla deniyorum hocam da hızlı açılıyor hemen Windows logosu geliyor sanırım ben yetişemiyorum ne yapabilirim BIOS güncellemesi yapacağım da. Jack İşte dedi: Anakartınız UEFI mi? Gelişmiş kurtarma seçenekleri butonunda çıkar. Genişletmek için tıkla... O seçenek çıkmıyor hocam. Anakartım Asus Prime b450m-k II dediğiniz özellik var mı bilmiyorum.
G GAMOLA Decapat Katılım 3 Kasım 2023 Mesajlar 840 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #5 Mr.Anyone dedi: Valla deniyorum hocam da hızlı açılıyor hemen Windows logosu geliyor sanırım ben yetişemiyorum ne yapabilirim BIOS güncellemesi yapacağım da. O seçenek çıkmıyor hocam. Anakartım Asus Prime b450m-k II dediğiniz özellik var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... F8 tuşunu dener misiniz? Tuşa sürekli basın ama bırakmayın bios ekranı gelene kadar. Artı 0 Eksi
Mr.Anyone dedi: Valla deniyorum hocam da hızlı açılıyor hemen Windows logosu geliyor sanırım ben yetişemiyorum ne yapabilirim BIOS güncellemesi yapacağım da. O seçenek çıkmıyor hocam. Anakartım Asus Prime b450m-k II dediğiniz özellik var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... F8 tuşunu dener misiniz? Tuşa sürekli basın ama bırakmayın bios ekranı gelene kadar.
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.492 Çözümler 958 13 Şubat 2024 #6 Mr.Anyone dedi: Bir türlü BIOS ekranına giremiyorum. Ben de Windows üzerinden girmeye çalıştım ama bu sefer de UEFI çıkmıyor ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... BIOS'a girmeye çalıştığınızda siyah ekranda mı kalıyor? Yoksa tepki vermeyip Windows mu açılıyor? Artı 0 Eksi
Mr.Anyone dedi: Bir türlü BIOS ekranına giremiyorum. Ben de Windows üzerinden girmeye çalıştım ama bu sefer de UEFI çıkmıyor ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... BIOS'a girmeye çalıştığınızda siyah ekranda mı kalıyor? Yoksa tepki vermeyip Windows mu açılıyor?
KS KS Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.672 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #7 GAMOLA dedi: F8 tuşunu dener misiniz? Tuşa sürekli basın ama bırakmayın bios ekranı gelene kadar. Genişletmek için tıkla... Deniyorum. Marix dedi: BIOS'a girmeye çalıştığınızda siyah ekranda mı kalıyor? Yoksa tepki vermeyip Windows mu açılıyor? Genişletmek için tıkla... Windows açılıyor hızlıca. Artı 0 Eksi
GAMOLA dedi: F8 tuşunu dener misiniz? Tuşa sürekli basın ama bırakmayın bios ekranı gelene kadar. Genişletmek için tıkla... Deniyorum. Marix dedi: BIOS'a girmeye çalıştığınızda siyah ekranda mı kalıyor? Yoksa tepki vermeyip Windows mu açılıyor? Genişletmek için tıkla... Windows açılıyor hızlıca.
Cpt.Revenger Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.849 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci:Ryzen 5 5600 Anakart:Asus prime a320m-F Ekran Kartı:Gtx 1650 Kasa:Darkflash skywalker Depolama:512gb ssd Ram:16 Gb 3000mhz Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #8 Hocam BIOS pilini çıkarıp BIOS'u sıfırlamayı deneyin belki işe yarar. Artı 0 Eksi
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.492 Çözümler 958 13 Şubat 2024 #9 Mr.Anyone dedi: Deniyorum. Windows açılıyor hızlıca. Genişletmek için tıkla... Windows'un kurulu olduğu diski çıkarıp açın sistemi, sizi BIOS'a atacak, Fastboot'u kapatın. Artı 0 Eksi
Mr.Anyone dedi: Deniyorum. Windows açılıyor hızlıca. Genişletmek için tıkla... Windows'un kurulu olduğu diski çıkarıp açın sistemi, sizi BIOS'a atacak, Fastboot'u kapatın.
KS KS Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.672 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #10 Cpt.Revenger dedi: Hocam BIOS pilini çıkarıp BIOS'u sıfırlamayı deneyin belki işe yarar. Genişletmek için tıkla... Teknik bilgim az hocam BIOS güncellemesini de video izleyerek yapacağım sistem yeni. Artı 0 Eksi
Cpt.Revenger dedi: Hocam BIOS pilini çıkarıp BIOS'u sıfırlamayı deneyin belki işe yarar. Genişletmek için tıkla... Teknik bilgim az hocam BIOS güncellemesini de video izleyerek yapacağım sistem yeni.