Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.672 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #1 Bir türlü BIOS ekranına giremiyorum. Ben de Windows üzerinden girmeye çalıştım ama bu sefer de UEFI çıkmıyor ne yapabilirim?
Bir türlü BIOS ekranına giremiyorum. Ben de Windows üzerinden girmeye çalıştım ama bu sefer de UEFI çıkmıyor ne yapabilirim?
G GAMOLA Decapat Katılım 3 Kasım 2023 Mesajlar 840 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #11 F8 tuşunun olması lazım, çalışmadı mı? Artı 0 Eksi
KS KS Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.672 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #12 GAMOLA dedi: F8 tuşunun olması lazım, çalışmadı mı? Genişletmek için tıkla... %60 klavyem var monitörü açmaya basar basmaz FN+8 tuşuna basılı tutayım demi doğru muyum? Artı 0 Eksi
GAMOLA dedi: F8 tuşunun olması lazım, çalışmadı mı? Genişletmek için tıkla... %60 klavyem var monitörü açmaya basar basmaz FN+8 tuşuna basılı tutayım demi doğru muyum?
G GAMOLA Decapat Katılım 3 Kasım 2023 Mesajlar 840 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #13 Mr.Anyone dedi: %60 klavyem var monitörü açmaya basar basmaz FN+8 tuşuna basılı tutayım demi doğru muyum? Genişletmek için tıkla... İki kombinasyonu da deneyin. O konuyu çok bilmiyorum belki Fn tuşu olmadan açılıyordur. Artı 0 Eksi
Mr.Anyone dedi: %60 klavyem var monitörü açmaya basar basmaz FN+8 tuşuna basılı tutayım demi doğru muyum? Genişletmek için tıkla... İki kombinasyonu da deneyin. O konuyu çok bilmiyorum belki Fn tuşu olmadan açılıyordur.
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.837 Makaleler 4 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #14 Mr.Anyone dedi: Teknik bilgim az hocam BIOS güncellemesini de video izleyerek yapacağım sistem yeni. Genişletmek için tıkla... Windows kurtarma ekranına girip denediniz mi? Artı 0 Eksi
Mr.Anyone dedi: Teknik bilgim az hocam BIOS güncellemesini de video izleyerek yapacağım sistem yeni. Genişletmek için tıkla... Windows kurtarma ekranına girip denediniz mi?
Jack İşte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 4.768 Makaleler 5 Çözümler 45 Yer İstanbul, Avcılar Daha fazla Sistem Özellikleri Bilgisayar: Asus GTX 1060 6 GB Dual White GPU, Intel i7 3770s CPU, Gigabyte 240 GB SSD, H61M-K mainboard, Corsair 550W PSU, 500+500 5200+7200 RPM HDD Ekipmanlarım: Havit GK52 Mikrofon, MS1002 Mouse, Blic T60 Klavye, Fuxi H3 Kulaklık Telefon: S8 (dreamlte) & Redmi Note 9 (merlinx) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Şubat 2024 #15 @Mr.Anyone %60 klavye... O klavyelerde sistem gelmeden FN tuşları çalışmıyor, kendimden biliyorum. Farklı klavye varsa onla deneyin. GAMOLA dedi: İki kombinasyonu da deneyin. O konuyu çok bilmiyorum belki Fn tuşu olmadan açılıyordur. Genişletmek için tıkla... FN gerekiyor illaki. Artı 0 Eksi
@Mr.Anyone %60 klavye... O klavyelerde sistem gelmeden FN tuşları çalışmıyor, kendimden biliyorum. Farklı klavye varsa onla deneyin. GAMOLA dedi: İki kombinasyonu da deneyin. O konuyu çok bilmiyorum belki Fn tuşu olmadan açılıyordur. Genişletmek için tıkla... FN gerekiyor illaki.
KS KS Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.672 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #16 GAMOLA dedi: İki kombinasyonu da deneyin. O konuyu çok bilmiyorum belki Fn tuşu olmadan açılıyordur. Genişletmek için tıkla... Sürekli basılı mı tutayım yoksa ard arda basayım mı? Jack İşte dedi: @Mr.Anyone %60 klavye... O klavyelerde sistem gelmeden FN tuşları çalışmıyor, kendimden biliyorum. Farklı klavye varsa onla deneyin. Genişletmek için tıkla... Yok tek bu Windows üzerinden girebilir miyim peki? tereyagburak dedi: Windows kurtarma ekranına girip denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Orada da uefi çıkmıyor. Jack İşte dedi: @Mr.Anyone %60 klavye... O klavyelerde sistem gelmeden FN tuşları çalışmıyor, kendimden biliyorum. Farklı klavye varsa onla deneyin. FN gerekiyor illaki. Genişletmek için tıkla... Sürekli del tuşuna basmayı da denedim ama o da olmadı açılırken del yada f2 diyor ama işe yaramıyor onun içinde mi FN lazım? @Jack İşte @tereyagburak yardım lazım hocalarım bilginiz var mı ne yapabilirim? Son düzenleme: 13 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
GAMOLA dedi: İki kombinasyonu da deneyin. O konuyu çok bilmiyorum belki Fn tuşu olmadan açılıyordur. Genişletmek için tıkla... Sürekli basılı mı tutayım yoksa ard arda basayım mı? Jack İşte dedi: @Mr.Anyone %60 klavye... O klavyelerde sistem gelmeden FN tuşları çalışmıyor, kendimden biliyorum. Farklı klavye varsa onla deneyin. Genişletmek için tıkla... Yok tek bu Windows üzerinden girebilir miyim peki? tereyagburak dedi: Windows kurtarma ekranına girip denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Orada da uefi çıkmıyor. Jack İşte dedi: @Mr.Anyone %60 klavye... O klavyelerde sistem gelmeden FN tuşları çalışmıyor, kendimden biliyorum. Farklı klavye varsa onla deneyin. FN gerekiyor illaki. Genişletmek için tıkla... Sürekli del tuşuna basmayı da denedim ama o da olmadı açılırken del yada f2 diyor ama işe yaramıyor onun içinde mi FN lazım? @Jack İşte @tereyagburak yardım lazım hocalarım bilginiz var mı ne yapabilirim?
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.492 Çözümler 958 13 Şubat 2024 #17 Size çözümünü yazdım, niye boşa uğraşıyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.672 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #18 Marix dedi: Size çözümünü yazdım, niye boşa uğraşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam bilgim az dediğinizi nasıl yaparım bilmiyorum. @Marix hocam başka yapabileceğim bişey var mı? Artı 0 Eksi
Marix dedi: Size çözümünü yazdım, niye boşa uğraşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam bilgim az dediğinizi nasıl yaparım bilmiyorum. @Marix hocam başka yapabileceğim bişey var mı?
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.492 Çözümler 958 13 Şubat 2024 #19 Mr.Anyone dedi: Hocam bilgim az dediğinizi nasıl yaparım bilmiyorum. @Marix hocam başka yapabileceğim bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Anakartınız Gigabyte mı? Artı 0 Eksi
Mr.Anyone dedi: Hocam bilgim az dediğinizi nasıl yaparım bilmiyorum. @Marix hocam başka yapabileceğim bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Anakartınız Gigabyte mı?
KS KS Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.672 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #20 Marix dedi: Anakartınız Gigabyte mı? Genişletmek için tıkla... Asus Prime b450m-k II Artı 0 Eksi