BIOS ekranında SSD var ama kurulumda yok

olcayunal

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 gb 3600
SSD veya HDD modeli
Kingston k300 1tb
Ekran kartı
4060ti
Anakart
Gigabyte b550 m
İşlemci
R5 5600
Merhaba, yeni bir sistem kurdum Gigabyte B550M anakart Kingston 1TB SSD var. BIOS ekranında SSD gözüküyor Windows kurulum ekranında yok Windows ISO dosyasını Android telefondan yazdığım için UEFI mi kurdu bilmiyorum. Bu USB ile bu bilgisayara Windows kurabilir miyim? Çevremde bir bilgisayar ya da bilgisayarcı yok çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:

Pardon, işlemciniz intel değil. Yine de yukarıdaki linki silmedim, belki benzer sorunu olan başka arkadaşlar için gerekir.

Kendinizin de belirttiği gibi android telefondan yazdırdığınız için olabilir. ISO yu uygun/doğru ayarlarla RUFUS kullanarak USB ye yazdırmak en sağlıklı yöntem.

Pardon, işlemciniz intel değil. Yine de yukarıdaki linki silmedim, belki benzer sorunu olan başka arkadaşlar için gerekir.

Kendinizin de belirttiği gibi android telefondan yazdırdığınız için olabilir. ISO yu uygun/doğru ayarlarla RUFUS kullanarak USB ye yazdırmak en sağlıklı yöntem.
Legecy felan yapsak olur mu yada evdeki hdd birini taksam

Legacy deneyin. SSD de sorun yok ise muhtemelen legacy modda kurulum çalışır. Legacy de de aynı sorunla karşılaşırsanız Windows kurulum USB niz tamamen hatalı-bozuk olabilir.
HDD takmanızın bu soruna etki edeceğini sanmam. ( Tabi ki SSD bozuk değilse.)
Sıfır aldım hepsini fabrikasyon bir hata yoksa bozuk olacağını düşünmüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı