BIOS F. 20 Advanced açılmıyor

BlackMaster

Hectopat
Daha fazla  
NVIDIA GeForce GT540M ekran kartım olduğumu öğrendim ve bunu yeni öğreniyorum fakat kullanamıyorum. BIOS'da Advanced açık değil, bundan kaynaklı olabilir dediler. Nasıl açabilirim? Laptop markası: HP.

Hocam oyunlarda veya çeşitli uygulamalarda kullanmak istiyorsanız arama kısmına grafik yazdığınız an karşınıza çıkacaktır.

1659312389107.png

Bu yer karşınıza buradan çıkacaktır masaüstü uygulamasını seçip gözata basarak ve oradan da oyun veya uygulamanızın dosya konumundaki exe dosyalarını seçiyoruz
Sonrasında onlar aşağıya geliyor ve üstüne basıp yüksek performans opsiyonunu seçiyoruz zaten orada 2. ekran kartınız(harici) gözükecektir iyi geceler.

Hocam oyunlarda veya çeşitli uygulamalarda kullanmak istiyorsanız arama kısmına grafik yazdığınız an karşınıza çıkacaktır.

Eki Görüntüle 1470532

Bu yer karşınıza buradan çıkacaktır masaüstü uygulamasını seçip gözata basarak ve oradan da oyun veya uygulamanızın dosya konumundaki exe dosyalarını seçiyoruz.
Sonrasında onlar aşağıya geliyor ve üstüne basıp yüksek performans opsiyonunu seçiyoruz zaten orada 2. ekran kartınız(harici) gözükecektir iyi geceler.

Hayır yanlış anladınız ben BIOS'tan Advanced seçeneğini açmak istiyorum çünkü ekran kartım yok gözüküyor şu an chipset kullanıyorum orada çıkmıyor yani görev yöneticisin de de gözükmüyor GPU.

NVIDIA GeForce GT540M ekran kartım olduğumu öğrendim ve bunu yeni öğreniyorum fakat kullanamıyorum. BIOS'da Advanced açık değil, bundan kaynaklı olabilir dediler. Nasıl açabilirim? Laptop markası: HP.

Aygıt yöneticisinde ekran kartı bölümünde ne gözüküyor? Harici kart varsa orada gözükmesi lazım. Eğer gözükmüyorsa en iyisi cihazın içinin açılıp kontrol edilmesi. Belki ikinci el cihaz ise arızalandığı için donanımsal olarak devre dışı bırakılmış olabilir. Ya da harici ekran kartı olmayan modelin anakartı takılmış olabilir.

BIOS fotoğrafınızı atabilir misiniz?

BIOS.

Aygıt yöneticisinde ekran kartı bölümünde ne gözüküyor? Harici kart varsa orada gözükmesi lazım. Eğer gözükmüyorsa en iyisi cihazın içinin açılıp kontrol edilmesi. Belki ikinci el cihaz ise arızalandığı için donanımsal olarak devre dışı bırakılmış olabilir. Ya da harici ekran kartı olmayan modelin anakartı takılmış olabilir.

Chipset gözüküyor 2. el değil bilmiyorum öyle bir şey olsa bunu demezdi
unknown.png

Dosya Ekleri

• IMG_20220801_100913_323.jpg
    IMG_20220801_100913_323.jpg
    144,8 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_20220801_100946_778.jpg
    IMG_20220801_100946_778.jpg
    278,6 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
Maleaef onu da denedim bana uyumlu grafik aygıtı bulunamadı dedi.

BIOS'a baktığımda Advanced açık değil açmaya çalışıyorum ama bir türlü açamadım.

Uyumlu grafik aygıtı bulunamadı dediyse büyük ihtimalle yoktur. Driver programları tam sürümü aldırtmak için bazen böyle yapabiliyor.

Uyumlu grafik aygıtı bulunamadı dediyse büyük ihtimalle yoktur. Driver programları tam sürümü aldırtmak için bazen böyle yapabiliyor.

Hocam bakın ben araştırdım var ama kullanamıyorum BIOS'tan yapman gerek ben şu an chipset kullanıyorum görev yöneticisinde GPU yok kullanmıyorum ben şu an Advanced açmam gerek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı