BIOS güncelleme işe yarar mı?

mirqccc

Picopat
Katılım
15 Şubat 2023
Mesajlar
126
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet arkadaşlar şimdi benim PC aldığım adam PC'ye hiç ellememiş bile driver eski BIOS eski RAM MHz ayarı yapılmamış şimdi ben bu PC bebek gibi yapmak için bana uygulama BIOS güncelleme MHz ayarını en yüksek yapma sanallaştırma hepsini söyleyin yapayım. Düşündüğünüz hiçbir güncellemeyi yapmamış sadece Windows Update o başka bir şey yok bana her şeyi söyleyin güncelleyeyim. Ha bir de şu HDD hızlandırma varsa onu da yapayım.
 
Somut bir faydası olmayabilir, kullandığınız donanıma göre değişir. Halihazırda bir sorun yaşıyorsanız çözümü olabilir ama tabii ki yüklemekte fayda var. RAM MHz ayarı olarak bahsettiğiniz şey XMP profillerini açmaksa evet onun somut bir performans faydası olur.
 
Şu videodakileri yapın hocam ben de yaklaşık 1 ay önce yeni sisteme geçtim ve bunları yaptıktan sonra işlemler daha da hızlandı. Eskiden 2021 Şubat ayında yayınlanan bios kuruluymuş ben 2023 şubat ayında yayınlanan sürüme güncelledim hem bios arayüzü değişti hem de bios hızlandı. Diğer ayarlarla birlikte new world 2k ultra ayarlarda 10-15 fps gibi bir artış oldu
 

Yeni konular

Geri
Yukarı