turklokumu Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 110 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #1 Merhaba, Gigabyte'ın GCC uygulaması üzerinden BIOS güncelledikten sonra mavi ekran hatası almaya başladım. Ne yapmalıyım? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video ile sorunum çözüldü. Ama neden çözüldü bilmiyorum birileri aydınlatabilir mi? Niye böyle bir hata ile karşılaştım Dosya Ekleri IMG_2356.jpeg 64,5 KB · Görüntüleme: 30 Son düzenleme: 28 Mayıs 2025
Merhaba, Gigabyte'ın GCC uygulaması üzerinden BIOS güncelledikten sonra mavi ekran hatası almaya başladım. Ne yapmalıyım? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video ile sorunum çözüldü. Ama neden çözüldü bilmiyorum birileri aydınlatabilir mi? Niye böyle bir hata ile karşılaştım
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.166 Makaleler 6 Çözümler 552 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 28 Mayıs 2025 #2 @turklokumu BIOS'ta VDM Controller açık olunca bu tür sorunlar oluyor. Siz BIOS güncelledikten sonra bu ayar açılmış olmalı. Artı 0 Eksi
@turklokumu BIOS'ta VDM Controller açık olunca bu tür sorunlar oluyor. Siz BIOS güncelledikten sonra bu ayar açılmış olmalı.