BIOS Güncelleme Sonrası 'Missing operating system' Hatası

BIOS'u güncellerken Missing operating system hatası veriyor.

BIOS'u güncellerken böyle bir hata gelmez. Bu hata BIOS güncelleme sonrası gelir. Sebebi de güncelleme sonrası UEFI ayarının değişmiş olmasıdır. Boot ayarını UEFI yapın, kaydedip PC'yi yeniden başlatın, sorun çözülmeli.

BIOS'u güncellerken böyle bir hata gelmez. Bu hata BIOS güncelleme sonrası gelir. Sebebi de güncelleme sonrası UEFI ayarının değişmiş olmasıdır. Boot ayarını UEFI yapın, kaydedip PC'yi yeniden başlatın, sorun çözülmeli.
Ustam flash belleği bios güncelleme için hazırladım dosyaları felan attım bilgisayarı yeniden başlatıp bios menüsünden flash belleği seçtikten sonra siyah bir ekran geliyor ve Missing operating system hatası veriyor herhangi bir tuşa basınca bios güncellemesi olmadan açılıyor

Ustam flash belleği bios güncelleme için hazırladım dosyaları felan attım bilgisayarı yeniden başlatıp bios menüsünden flash belleği seçtikten sonra siyah bir ekran geliyor ve Missing operating system hatası veriyor herhangi bir tuşa basınca bios güncellemesi olmadan açılıyor

BIOS güncellemesi için flash bellekten sistemi başlattınız öyle mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

BIOS güncellemesi için flash bellekten sistemi başlattınız öyle mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

anlatında öğrenelim hocam flash bellek üzerinden olmayacakmıydı

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı