BIOS güncelleme

Bu Tw ile çözülecek bir şey değil. Şu Rehberden faydalanabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
TeamViewer ile BIOS güncellemiyoruz. Anakart modelinizi belirterek başlayabilirsiniz.
Foxconn G31MXP. Rehberi de okudum. Flash bellegimi bootoble yaptım. Paylaştığınız DOS dosyalarını ve anakartimin güncel bios dosyasını indirdim. Bunları flash bellegime attım. Fakat PC yi USB yoluyla başlatmaya calistigimda bilgisayar Windows'u başlatıyor. Burada tıkandım anlayacağınız. Dosyaları atarken bir yanlış mı yaptım acaba ?

Foxconn G31MXP. Rehberi de okudum. Flash bellegimi bootoble yaptım. Paylaştığınız DOS dosyalarını ve anakartimin güncel bios dosyasını indirdim. Bunları flash bellegime attım. Fakat PC yi USB yoluyla başlatmaya calistigimda bilgisayar Windows'u başlatıyor. Burada tıkandım anlayacağınız. Dosyaları atarken bir yanlış mı yaptım acaba ?
@Recep Baltaş nerede hatam var sizce ?

Evet arkadaşlar yardım edebilecek var mı ?

Bilgisayarınızın Boot seçeneğini değiştirmeniz lazım. İlk önce takmış olduğunuz Usb'den boot ettirmeniz lazım. Biraz araştırarak Boot menüsüne nerden ulaşabileceğinizi bulabilirsiniz.

Bilgisayarınızın Boot seçeneğini değiştirmeniz lazım. İlk önce takmış olduğunuz Usb'den boot ettirmeniz lazım. Biraz araştırarak Boot menüsüne nerden ulaşabileceğinizi bulabilirsiniz.
Boot menüsüne giriyorum zaten.

Ekran Alıntısı.PNG

Resimdeki menüye girip USB'mi seçtiğimde Windows'u başlatıyor.

Merhabalar benim BIOS sürümüm BIOSTAR G41D3b Ben herhangi bir güncelleme dosyası bulamadım nasıl güncellerim Acil
<DESKTOP-PDJSFQV> Raporu
BIOS Özellikleri:
Sağlayıcı American Megatrends Inc.
Sürüm 080015
Yayım Tarihi 04/02/2010
Boyut 1 MB
Sistem BIOS Sürümü 8.15
Açılış Sürücüleri Floppy Disk, Hard Disk, CD-ROM, ATAPI ZIP, LS-120
Yetenekler Flash BIOS, Shadow BIOS, Selectable Boot, EDD, BBS
Desteklenen Standardlar DMI, APM, ACPI, ESCD, PnP
Genişleme Yeteneği ISA, PCI, USB
Sanal Makine Hayır