Çözüldü BIOS güncellemesi nedir, nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Xarcez

Decapat
Çoğu yerde görüyorum BIOS güncellemesi diye falan ama ne olduğunu ve nasıl yapıldığını bilmiyorum.
Lütfen beni bilgilendirir misiniz?
Ve son sürümü nasıl bulabilirim?

Anakart modelim: Gigabyte A320M-S2H.

Çözüm
Bu sayfadan Destek kısmına girin ve en son sürümü indirin ardından videoda yapılanları yapın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Marka- Model şeklinde internette aratacaksınız. Kendi Resmi sitesinden BIOS kısmından en son çıkan BETA olmayan sürücüyü indireceksiniz. Sonrasından Flash Belleğinize atıp BIOS' dan Q- Flash yapacaksınız. Ve BIOS güncellenecek.
Yer yer faydaları olur. Yer yer zararları. Eğer stabilite sorununuz yok ise önermiyorum.

Bu sayfadan Destek kısmına girin ve en son sürümü indirin ardından videoda yapılanları yapın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı