BIOS güncellemesi yapılmalı mı?

Makaleler
20
Öncelikle merhabalar,
Bu forumu açma sebebim BIOS güncellemelerimi yapmalı mıyım? Tabii ki yapmalıyım ama aklıma bazı sorular takıldı İtopya'dan bilgisayarı aldım birkaç sorun yaşadım ve geldiğinde adam bana BIOS güncellendi adında bir not bırakmıştı kontrol edince şu sürümün yüklü olduğunu gördüm (fotoğraf) ama daha güncel sürümün olduğunu öğrendim adam neden bunu yüklemeyi tercih etmemiş diğer aklıma takılan sorun ise bir sorun yaşarsam eski BIOS sürümüme dönebilir miyim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Anakart: ASUS B450M Dragon.
BIOS sürümü:

Ekran görüntüsü 2020-09-24 224945.png

Öncelikle merhabalar,
Bu forumu açma sebebim BIOS güncellemelerimi yapmalı mıyım? Tabii ki yapmalıyım ama aklıma bazı sorular takıldı İtopya'dan bilgisayarı aldım birkaç sorun yaşadım ve geldiğinde adam bana BIOS güncellendi adında bir not bırakmıştı kontrol edince şu sürümün yüklü olduğunu gördüm (fotoğraf) ama daha güncel sürümün olduğunu öğrendim adam neden bunu yüklemeyi tercih etmemiş diğer aklıma takılan sorun ise bir sorun yaşarsam eski BIOS sürümüme dönebilir miyim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Anakart: ASUS B450M Dragon.
BIOS sürümü:

Eki Görüntüle 680118

Güzel performans ve hata düzeltmeleri için zorunlu bir güncelleme (ama ben yapmıyorum)

BIOS güncellemelerini bilgisayarınız performansını iyileştirmek ve doğabilecek sorunları en aza indirmek için gereklidir. Eski BIOS sürümüne dönmek mümkün, BIOS pilini çıkartıp taktığınız zaman bile BIOS sıfırlanır.

BIOS güncellemelerini bilgisayarınız performansını iyileştirmek ve doğabilecek sorunları en aza indirmek için gereklidir. Eski BIOS sürümüne dönmek mümkün, BIOS pilini çıkartıp taktığınız zaman bile BIOS sıfırlanır.

Donanıma ellemeden mümkün müdür ve BIOS güncellemelerinden sonra bir hata yaşamam mümkün mü?

Ne kadar tehlikeli olsa da yapılmalı. Sistemi ilk topladığımda çok korktum elektrik kesintisi felan hiçte anlamam normalde. Video izledim ve sorunsuz bir şekilde yaptım. 10 senelik bilgisayarımın ekran kartını bile güncelleştirmezdim o ayrı :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı