@eemir45
Hocam burada şimdi sizden şüpheliyim. BIOS normal şartlarda güncellenmesi oldukça risklidir emin misiniz, kendi kendine olduğuna? Kesin bir şekilde siz hiçbir şey yapmadınız.
Onarmayı seçiyorum ama yine en başa dönüyor çoğu kişi oyle çözmüş ama bende olmuyor.
Hocam işletim sistemi silinmiş yok olmuş format atmak zorundasınız.
Yok bana sormuştu zaten 2 gun once yapma dedim bugün kendi kendine yapti.
İşletim sisteminiz yok olmuş istesenizde bir şey yapamazsınız.
Elektrik kesintisi oldu mu hiç? Hocam alakası yok. SSD ile alakası bir şey olsa ağ hatası verirdi. Format atmalısınız dediğim gibi.
Sorun Gider>Baslatma Secenekleri uzerinden guvenli modu deneyebilirsin. Ise yaramazsa muhtemelen EFI bolumu zarar gormustur. Windows USB'si ile onarabilirsin.Normal boot ve BIOS menüsü işte bir de seçenekler var.
Sorun gider>baslatma secenekleri uzerinden guvenli mod deneyebilirsin. Ise yaramazsa muhtemelen EFI bölümü zarar gormustur. Windows USB'si ile onarabilirsin.
@Kokona Shiki hocamın aşağıda yazdığını deneyin.Normal boot ve BIOS menüsü işte bir de seçenekler var.
O zaman dedigim gibi EFI bolumunde bir sorun var. Windows USB'in varsa bu rehberi uygulayabilirsin tekrardan kurmaya gerek oldugunu dusunmuyorum.Onaramiyorum USB ile onara basıyorum hiçbir şey yapmiyor en başa dönüyor.
Buyur kankamSorun gider > komut istemi'ne girin ve "diskpart" yazın. (Windows USB'sinden.)
Sonra da "list disk" yazın. EFI bölümü zarar görmüşse bir ihtimal düzeltilebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.