BIOS sistem diskini görmüyor

atecsoa

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar,
Sistem diskinin kurulu olduğu SSD BIOS’da görünmüyor. Doğal olarak Windows'da açılmıyor. Sistem diskini çıkarıp yerine başka bir SSD taktığımda aynı şekilde menüde herhangi bir disk görünmüyor. Flash bellek veya HDD'lerde sıkıntı yok. Yanlışlıkla BIOS ayarlarını sıfırlamıştım ondan olabilir mi? İnternetten ayarları kontrol edip aynı ayarları yaptığımda da bir şey değişmedi. ASUS Z97 PRO gamer anakartım var. Yardımcı olursanız sevinirim. Video edit ve animasyon işi ile ilgileniyorum bitirmem gereken projeler var, şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar,
Sistem diskinin kurulu olduğu SSD BIOS’da görünmüyor. Doğal olarak Windows'da açılmıyor. Sistem diskini çıkarıp yerine başka bir SSD taktığımda aynı şekilde menüde herhangi bir disk görünmüyor. Flash bellek veya HDD'lerde sıkıntı yok. Yanlışlıkla BIOS ayarlarını sıfırlamıştım ondan olabilir mi? İnternetten ayarları kontrol edip aynı ayarları yaptığımda da bir şey değişmedi. ASUS Z97 PRO gamer anakartım var. Yardımcı olursanız sevinirim. Video edit ve animasyon işi ile ilgileniyorum bitirmem gereken projeler var, şimdiden teşekkür ediyorum.
Boot ayarını legacy/uefi yap ozaman gözükür.

Sürüm 2203 var sendekine arama kutusuna sistem bilgisi yazıp bak BIOS'un karşısında ne yazıyor?

Z97-PRO GAMER BIOS & Firmware | Anakart | ASUS Türkiye
Şuan PC den uzağım akşam 6 civarı evde olacağım ve kontrol edip sizinle görüntü paylaşırım. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Sürüm 2203 var sendekine arama kutusuna sistem bilgisi yazıp bak BIOS'un karşısında ne yazıyor?

Z97-PRO GAMER BIOS & Firmware | Anakart | ASUS Türkiye
Üstad, güncelledim ama sorun halen devam ediyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20201013_220216.jpg
    IMG_20201013_220216.jpg
    70,4 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı