Az önce MSI B450M PRO- M.2 Max anakartima son gelen BIOS güncellemesini yaptım fakat görüntü gelmiyor. BIOS'a bile giremiyorum. Anakartın CPU LED'i yanıyor, fanlar dönüyor falan her şey normal. Ama görüntü yok. İşlemcim Ryzen 3 1200.
Biraz geç olacak kusura bakmayın ama boş kalmasın diye yazayım dedim . Anladığım kadarıyla ben BIOS'u yüklerken bir hata olmuş bu yüzden düzgün BIOS algılanmamış. Teknik servis anakartın BIOS hafızasını temizleyip en son çıkan BIOS'u kurdu ve bana geri yolladı.
Az önce MSI B450M PRO- M.2 Max anakartima son gelen BIOS güncellemesini yaptım fakat görüntü gelmiyor. BIOS'a bile giremiyorum. Anakartın CPU LED'i yanıyor, fanlar dönüyor falan her şey normal. Ama görüntü yok. İşlemcim Ryzen 3 1200.
Tüm sistemi yazar mısınız? Ekran kartını çıkarıp görüntüyü onboard almayı dener misiniz? (Ekran kartını çıkarmadan direk kabloyu anakarta takarsanız ekran kartı olduğunu düşündüğü için görüntü gelmez. Bu yüzden bu söylediğimi yaparken mutlaka ekran kartını çıkarın.)
BIOS'u varsayılan ayarlara döndürme işlemine sıfırlama diyoruz. BIOS sıfırlamak için farklı dizüstü ve masaüstü bilgisayarlarda farklı yöntemler mevcut. Yazılımsal yolla sıfırlama: Bu işlem için PC açılırken Del/F2 tuşu ile BIOS'a girilir. Exit sekmesinde Restore Defaults seçeneğinin üstüne...
Tüm sistemi yazar mısınız? Ekran kartını çıkarıp görüntüyü onboard almayı dener misiniz? (Ekran kartını çıkarmadan direk kabloyu anakarta takarsanız ekran kartı olduğunu düşündüğü için görüntü gelmez. Bu yüzden bu söylediğimi yaparken mutlaka ekran kartını çıkarın)