Az önce MSI B450M PRO- M.2 Max anakartima son gelen BIOS güncellemesini yaptım fakat görüntü gelmiyor. BIOS'a bile giremiyorum. Anakartın CPU LED'i yanıyor, fanlar dönüyor falan her şey normal. Ama görüntü yok. İşlemcim Ryzen 3 1200.
Biraz geç olacak kusura bakmayın ama boş kalmasın diye yazayım dedim . Anladığım kadarıyla ben BIOS'u yüklerken bir hata olmuş bu yüzden düzgün BIOS algılanmamış. Teknik servis anakartın BIOS hafızasını temizleyip en son çıkan BIOS'u kurdu ve bana geri yolladı.
Tüm sistemi yazar mısınız? Ekran kartını çıkarıp görüntüyü onboard almayı dener misiniz? (Ekran kartını çıkarmadan direk kabloyu anakarta takarsanız ekran kartı olduğunu düşündüğü için görüntü gelmez. Bu yüzden bu söylediğimi yaparken mutlaka ekran kartını çıkarın.)
BIOS'u varsayılan ayarlara döndürme işlemine sıfırlama diyoruz. BIOS sıfırlamak için farklı dizüstü ve masaüstü bilgisayarlarda farklı yöntemler mevcut. Yazılımsal yolla sıfırlama: Bu işlem için PC açılırken Del/F2 tuşu ile BIOS'a girilir. Exit sekmesinde Restore Defaults seçeneğinin üstüne...
Daha dün aynı anakartı sorunsuz A7 sürümüne yükselttim. Doğru sürümü yüklediğinizden emin misiniz? Güncelleme işlemi %100'e kadar başarılı bir şekilde gelip bilgisayar kapandı mı? CMOS_Clear yöntemini uygulayın.
Daha dün aynı anakartı sorunsuz A7 sürümüne yükselttim. Ondan önce doğru sürümü yüklediğinizden emin misiniz? Güncelleme işlemi %100'e kadar başarılı bir şekilde gelip bilgisayar kapandı mı? CMOS_Clear yöntemini uygulayın.
Daha dün aynı anakartı sorunsuz A7 sürümüne yükselttim. Doğru sürümü yüklediğinizden emin misiniz? Güncelleme işlemi %100'e kadar başarılı bir şekilde gelip bilgisayar kapandı mı? CMOS_Clear yöntemini uygulayın.
Ondan önce derken? İlk bilgisayarı topladığımda hiç update yapmadım 1 hafta civarı kullandım, şimdi son sürüme yükseltmek istedim ama açılmıyor bilgisayar.
Neyse teknik servise vereceğim anakartı, güncellemede sıkıntı var sanırım ilgilenen herkese teşekkürler. Konuyu silebilirsiniz
Evet%100 olduktan sonra kapandı ve bir daha açılmadı. 06.16.2020 tarihli update i yaptım.
Ondan önce derken? İlk bilgisayarı topladığımda hiç update yapmadım 1 hafta civarı kullandım, şimdi son sürüme yükseltmek istedim ama açılmıyor bilgisayar.
Neyse teknik servise vereceğim anakartı, güncellemede sıkıntı var sanırım ilgilenen herkese teşekkürler. Konuyu silebilirsiniz
Biraz geç olacak kusura bakmayın ama boş kalmasın diye yazayım dedim . Anladığım kadarıyla ben BIOS'u yüklerken bir hata olmuş bu yüzden düzgün BIOS algılanmamış. Teknik servis anakartın BIOS hafızasını temizleyip en son çıkan BIOS'u kurdu ve bana geri yolladı.