BIOS Update Sonrası İşlemcinin 1.36 GHz'ye Sabitlenmesi

Overclock yapmadan deneyin bir de. Bu BIOS güncellemesi ile yaşanan kronik sorun bu galiba.

Overclock u otomatik yapınca 3.5 yapıyor otomatik mod da sıkıntı olmuyor. 3.9 GHz için hava soğutma aldım. Güzel güzel 3.9 da kullanıyordum. İlk BİOS pilini çıkarmayı deneyeyim olmaz ise eski sürüme geçerim.

3.9 GHz kullanmak render vb. şeyler yapıyorsanız mantıklı. Ancak oyun için kullanıyorsanız ve ekran kartınız en fazla 1050 Ti gücündeyse overclock olmadan da işlemci yetiyor. Son sürümde kalıp overclock yapmadan kullanın.

3.9 GHz kullanmak render vb. şeyler yapıyorsanız mantıklı. Ancak oyun için kullanıyorsanız ve ekran kartınız en fazla 1050 Ti gücündeyse overclock olmadan da işlemci yetiyor. Son sürümde kalıp overclock yapmadan kullanın.

Ekran kartım GTX 1060 (6 GB). İşlemciyi 2.nesil ile ileride değiştireceğim şimdilik idare tenlik aldım. 3.9 da darboğaz kayda değer derecede düştü.

Clear CMOS işe yaramadı. Eski BİOS sürümünü kurmaya çalıştığımda izin vermiyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı