Çözüldü BIOS'a girilmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sesko02

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 3060 Ti 16 gb Ram 1 hdd 1 tb 1 hdd 750 gb 1 ssd 1 tb cpu ryzen 5 5600G
Valorant için tmp 2.0 açmaya çalışırken bir anda PC kapandı. Açtım BIOS'a giremiyorum. BIOS'a şu tuş ile girebilirsin yazısı gelmiyor. Windows yüklenme ekranı gelmiyor. Direkt Windows'a atıyor. Çözüm nedir? BIOS'a girip o ayarı kapatacağım ve Windows'tan da BIOS'a giremiyorum ama VGA filan onun için ekran yok HDMI yok VGA dönüştürücü ile denedim olmadı.

BIOS pilini çıkarıp takın.

Onu yaparken anakartı boza bilir miyim öyle bir şey var mı neyle çıkartacağım?

Kasanızın kapağını açın. Anakartınızı inceleyin orada saat piline benzer pil var. Onun dikkatlice yerinden çıkarın ve 10dk. sonra tekrar takın. Tabi bu işlem sırasında güç kablosu çıkarılmış olsun... Tekrar takıp bilgisayarı açtığınızda büyük ihtimal F1-F2 uyarısı gelir F2 basın ve bios açın. Sonra F10 basarak kaydedip çıkın..

Pili elimlemi çıkaracağım o ufacık herde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onu yaparken anakartı bozabiliri miyim öyle bir şey var mı neyle çıkartacağım.

Kasanızın kapağını açın. Anakartınızı inceleyin orada saat piline benzer pil var. Onun dikkatlice yerinden çıkarın ve 10dakika sonra tekrar takın. Tabii bu işlem sırasında güç kablosu çıkarılmış olsun... Tekrar takıp bilgisayarı açtığınızda büyük ihtimal F1-F2 uyarısı gelir F2 basın ve BIOS açın. Sonra F10 basarak kaydedip çıkın.

Onu yaparken anakartı bozabiliri miyim öyle bir şey var mı neyle çıkartacağım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Makas ile olur mu ve sınarijmi ne enerji filan verirsem.

İnce düz tornavida kullan videodaki gibi.

Ama 4 aylık köydeyim kırklar eli yerin ismi ne yaparım?

Bu olur mu?

image.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı