BIOS'a gömülü lisans anahtarını bulma ve etkinleştirme

sefa5

Megapat
Daha fazla  
Dizüstü bilgisayarım Win 8 olarak geldi ve sonradan Win 7 Professional yüklendi. BIOS'a gömülü lisans anahtarı ile Win 8 yükleyip etkinleştirebilir miyim? Lisans anahtarını nasıl bulabilirim?

Bilgisayarın alt kapağında etiketi olup olmadığına baktınız mı ? Çünkü benimkinin kasasına ürün etkinleştirme anahtarını yapıştırmışlar.

Hocam demin Recep Baltaş'ın bir konusunda gördüm, onu da vereyim;

BIOS'a gömülü anahtar için: RWEverything | Read & Write Everything Program açıldıktan sonra üst taraftaki araç çubuğunda üzerinde ACPI yazan simgeye tıklayın. Açılan Pencerede üst tarafta bulunan sekmelerden üzerinde MSDM yazana tıklayın. Pencere içeriğinin en alt kısmındaki Data yazan yerde Windows ürün anahtarınız yer alıyor.

Yardımlar için teşekkür ederim

Bilgisayarla birlikte gelen win 8 dvd var elimde üzerinde ürün kurtarma diski yazıyor bu disk ile win 8 yükleyebilirmiyim?

Ben format attım. Makinaya 8.1 kurdum. Fakat etkinleşmedi. Yükseltme yapmadım yanlış anlaşılmasın. Temiz kurulum yaptım. Fakat lisansınız geçersizdir dedi. Yazmayı unutmuşum. Laptopta orjinal Windows 8 kurulu idi. Anahtarı biosa gömülü şekilde.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı