BIOS'a Zararlı Yazılım Bulaşıp Bulaşmadığı Nasıl Anlaşılır?

@Murat5038 söylediğin testleri yaptım herhangi bi sorun göstermedi.
İşlemci sıcaklığı da 25 dereceyi geçmiyor kapasitörlerde de herhangi bi terslik görünmüyor, ama hdd test ederken bilgisayar kasıldı.
Acaba linux'a mı gelsem diyorum.

Bir de yeni farkettim, power tuşuna bastıktan yaklaşık beş saniye sonra buzzer tepki veriyor.
Yani sistem hoparlörü yaklaşık beş saniye kadar sonra bip sesi çıkarıp sistemi başlatıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD test ederken takıldı diyorsun ancak istediğim sonuçları paylaşmıyorsun. Görsel olarak Healt ve Error scan sonucunu paylaşın. Memtest ile pass 1 olduğundaki sonuç resmini paylaşın. Görmediğim şeye yorum yapamam.
Sesin başladıktan sonra ses vermesi zaten doğal birşey.

@Murat5038 istediğin testleri yaptım tekrar.
18-Aralýk-2014_00-21.png

Sector.png

DSC_0001.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet ben de tam olarak bunu söylüyorum zaten.
Nedeni ne anlayamıyorum baştan sistem kurdum sorun hâlâ aynı.
Bi Problem daha var.
Belki rehber olabilir.
Chrome'da sekme açıyorum örneğin ben birinci sekmedeyim ikinciye tıklayınca kapanıyor.

Chrome'da sekme açıyorum örneğin ben birinci sekmedeyim ikinciye tıklayınca kapanıyor.
Bu her zaman mı var? Format attıktan sonra yani? Eğer öyle ise sık kullanılanlar yedeğini alıp ayarlardan bu kullanıcı sili yapıp kontrol edebilirsin. Adware virüsü bunu yapabiliyor.

Siz dediğimi yapın yer imi yedeğini alın. Chrome ayarlarında "bu kullanıcı sil" yazana tıklayıp onaylayın. Düzelme olmaz ise ayarların en altında varsaylan ayarlara dön var ona tıklayın. Google senkronizasyon yapmayın bunu yaptıktan sonra.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı