BIOS'dan Dahili GPU'yu İptal Etmek

Problemi Redstone 4 ile çözeceğinizi söyledim. Redstone 4 kısa süre içerisinde çıkacak. Temiz kurulum yapıp istediğiniz grafik kartı ile geçişsiz şekilde kullanabilirsiniz.

Tşkler alakanız için mart gibi okumuştum internet kaynaklarından bakalım artık ozamana kadar bu şekilde devam edicez sadece bende değil bir çok leptop kullanıcısı bu geçiş probleminden ötürü sıkıntılı en azından şuan için imkan dahilinde olmadığını öğrendim cünkü artık araştırmaktan ve çözüm bulamamaktan da gına gelmişti.

Tarayıcı oyununda işlemci kullanımı % kaç? Ortalık karıştığında işlemci kullanımı %100'e çıkıyor mu?

Ayrıca Redstone 4 ile artık tamamen NVIDIA veya Intel ile çalıştırma özelliğine sahip olabileceksiniz.

O nasıl olacak ? Bende 940mx 4gb + intel 520 var. Sadece nvidia kullanmak istiyorum.

O nasıl olacak ? Bende 940mx 4gb + intel 520 var. Sadece nvidia kullanmak istiyorum.

valla ben sırf olur diye 5 dolar verip bios bile modlattım galiba windowsun kendi getireceği bir destek suan için insider kullanıcılara sunulduğunu biliyorum ama red stone 4 ün normali mart nisan gibi anca düşer tahminimce

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı