BIOS'un bozuk oldugunu kastetmistir zaten. Yanlis flashlama vb. yapildi buyuk ihtimal.Bende overclock için modlayıp BIOS atıyorum fakat biossuz ekran kartı nasıl yapılıyor onu çözemedim bence BIOS'u bozuk demek isterken BIOS'u yok dedi.
BIOS'un bozuk oldugunu kastetmistir zaten. Yanlis flashlama vb. yapildi buyuk ihtimal.Bende overclock için modlayıp BIOS atıyorum fakat biossuz ekran kartı nasıl yapılıyor onu çözemedim bence BIOS'u bozuk demek isterken BIOS'u yok dedi.
Bu da muhtemel. Almamak en mantıklısı bence.Bende overclock için modlayıp BIOS atıyorum fakat biossuz ekran kartı nasıl yapılıyor onu çözemedim bence BIOS'u bozuk demek isterken BIOS'u yok dedi.
BIOS'un bozuk oldugunu kastetmistir zaten. Bozuk oldugunda algilanmaz zaten.
Yok hocam güven vermiyor.
Hep algilanacak diye birsey yok, sansa bagli. Kart tamamen brick olabilir.Bozuk BIOS'lar algılanıyor hocam yanlış BIOS falan atınca bunlar dediğim yöntemle çözülüyor.
Hep algilanacak diye bir şey yok, sansa bagli. Kart tamamen brick olabilir.
Telefonlardan ornek vereyim mesela.Olabilir yapılan eyleme bağlı tabii.
Telefonlardan ornek vereyim mesela.
Bazi insanlar telefonlarina yanlış flashlama yaptiklarinda fastboot/download Mode'a girip kolayca duzeltebiliyor ama bazen telefon hard-brick oluyor ve hiç tepki vermeden ölüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.