BIOS'taki ayarlar FPS artırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

Gustavo Fring

Hectopat
Yer
İstanbul/Başakşehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
System : MSI PULSE GL66 11UEK-048TR Notebook
Mouse : Corsair Katar Pro (CH-930C011-EU)
Headset : Gamenote H2002D
Second Screen: Philips 203V
Meslek
Öğrenci
RAM
Hi Level 8 GB 2400 MHz
SSD veya HDD modeli
Patriot Burst 240 GB
Ekran kartı
Intel HD 530
Anakart
Asus H110M-K
İşlemci
Intel Core I7- 6700
BIOS'ta bulunan bu ayarlar ne işe yarıyor, performansı artırır mı? HD 530 kullandığım için 1 FPS bile benim için önemli. Bir de bu işlemcinin voltajını arttırabilir miyim? Sıcaklık benim için bir sıkıntı değil.

IMG_20220704_131603.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ayarlar işlemci güç yönetimi ile alakalı, overclock edebilir artırabilirsin ama stok hızlarda buradaki ayarları değiştirip artıramazsın.

Bu ayarlar işlemci güç yönetimi ile alakalı, overclock edebilir artırabilirsin ama stok hızlarda buradaki ayarları değiştirip artıramazsın.
Tam olarak hangi bölümden voltaj arttıracağım? Aradım aradım bulamadım.

Hocam ben tam olarak üstteki ayarlar ne işe yarıyor diye sormuştum siz işlemci güç yönetimiyle alakalı demişsiniz. Eeee. Ben performans arttırır mı diye sormuştum cevap vermemişsiniz. Voltaj da arttırabilirsin demişsininiz 'bir önceki menüden', ben hala bulamadım. Sonra araştırdım ve işlemcimin voltaj arttırmayı desteklemediğini fark ettim. Lütfen bir konu hakkında bilgi sahibi değilseniz lütfen mesaj yazmayınız.
O zaman kurcalama, ayrıca bilmeden zaten bozman imkansız.

Sana güç yönetiminde değerleri artırıp performans getirisi sağlayamazsın diyorum. Ne yaparsan yap o zaman.

Nerede yazdınız tam olarak performansı etkilemez diye?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı