BIOSTAR B650MT anakart RAM slot sayısı ve kapasitesi GamGaraj'da yanlış mı ifade edilmiş?

Xenon123

Femtopat
Daha fazla  

Dosya Ekleri

• 1749513482596.png
    1749513482596.png
    328,6 KB · Görüntüleme: 28
  • 1749513568523.png
    1749513568523.png
    275,3 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen hocam MT modelinde 2 slot var, Pro modelinde 4 slot var daha önceden Pro modelini kullanmıştım. Gamegaraj pro modelinin özelliklerini yazmış sanırım.

Muhtemelen hocam MT modelinde 2 slot var, Pro modelinde 4 slot var daha önceden Pro modelini kullanmıştım. GameGaraj Pro modelinin özelliklerini yazmış sanırım.

Hocam bu bildiğin dolandırıcılık değil mi bilmeyen adam ne yapacak bir de tam perfedge 5A'nın satışına denk gelmiş bu olay ne hikmetse çok satan bir bilgisayarda Pro anakart bitmiş normali kalmış ve ikisinin özellikleri de aynı yazılmış garip.

Hocam bu bildiğin dolandırıcılık değil mi bilmeyen adam ne yapacak bir de tam perfedge 5A'nın satışına denk gelmiş bu olay ne hikmetse çok satan bir bilgisayarda Pro anakart bitmiş normali kalmış ve ikisinin özellikleri de aynı yazılmış garip.

Evet kesinlikle bu tarz davranışları tasvip etmiyorum. Siteye geri bildirim vererek düzeltilmesi gerek veya kendilerinden detaylı bilgi almak lazım. Dediğim gibi daha önceden Pro modelini kullandım 192 GB RAM destegi ve 4 tane RAM slotu mevcuttu.

Evet kesinlikle bu tarz davranışları tasvip etmiyorum. Siteye geri bildirim vererek düzeltilmesi gerek veya kendilerinden detaylı bilgi almak lazım. Dediğim gibi daha önceden Pro modelini kullandım 192 GB RAM destegi ve 4 tane RAM slotu mevcuttu.

Site desteğine yazdım en kısa sürede düzelteceklerini söylediler kimse mağdur olmadan düzeltirler inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı