BIOSTAR H81MHV3 anakarta RX580 takılır mı?

derbeder ayı

Zeptopat
H81MHV3 anakart, işlemci i5 4460 RAM 16 GB. RX580 8 GB GDDR5 ekran kartını takıyorum fanları dönüyor ama görüntü gelmiyor. Anakarta uyumla ilgili bir sorun olabilir mi yoksa slotta mı bir bozukluk var?
Güç kaynağı 500 watt.

Son düzenleyen: Moderatör:
H81MHV3 anakart, işlemci i5 4460 RAM 16 GB. RX580 8 GB GDDR5 ekran kartını takıyorum fanları dönüyor ama görüntü gelmiyor. Anakarta uyumla ilgili bir sorun olabilir mi yoksa slotta mı bir bozukluk var?
Güç kaynağı 500 watt.

Ekran kartının güç kablolarını bağladınız mı? Farklı görüntü çıkışlarını da deneyebilirsiniz.

Güç kaynağındaki dışa doğru uzanan kabloyu bağladım bilgisayarcımızın dediğine göre.

Kablonun tam oturduğuna emin olun. Onun dışında kartın farklı görüntü girişlerini deneyebilirsiniz. Bir ihtimal görüntü kablosunu anakarta takmış olabilir misiniz? Eğer öyle ise ekran kartına takın.

Kablonun tam oturduğuna emin olun. Onun dışında kartın farklı görüntü girişlerini deneyebilirsiniz. Bir ihtimal görüntü kablosunu anakarta takmış olabilir misiniz? Eğer öyle ise ekran kartına takın.

Direkt ekran kartı slotuna taktım güç kablosunu da bağladım ama dönüştürücü kullanıyorum. Sıfır aldım dişi DVI kullanıyorum onda sorun olabilir mi ki?

Daha önceden başka bir ekran kartı ile çalışıyor muydu dönüştürücü? Farklı kablo ile deneyin bir de.

Kartta sadece DVI dişi girişi var.

Daha önceden başka bir ekran kartı ile çalışıyor muydu dönüştürücü? Farklı kablo ile deneyin bir de.

Dönüştürücüyü RX5 80'i aldığımda aldım. Bilgisayarda R7 200 takılı 2 GB dönüştürücü olmadan. Bu arada ekran kartının soketinden direkt monitöre bağlıyorum. Baştan beri böyle kullanıyorum bilgisayarı. Monitörü anakarta takmadan.

Sadece DVI varsa Mining Edition modeli gözüküyor. Kullandığınız dönüştürücü modeli nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı