Çözüldü Biostar RX 560 düşük performans sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kaankosem

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar, sizlere bir sorum olacaktı ;
Dün n11'den sipariş ettiğim ekran kartım (Biostar RX560 4GB) elime ulaştı GTX 750 Ti'dan sonra büyük bir performans artışı olur heyecanıyla sistemime sürücüsünü kurup taktım bir de ne göreyim Gigabyte GTX 750 Ti'dan ortalama %25 daha az performans alıyorum GTA 5'te hiçbir zaman 42-43 FPS'lerin altını görmediğim ayarlarda RX 560'ta 27-28 fpslere düşüyorum, PUBG'de aynı durum, CS:GO'da da yüzde 25 düşüş var, ayrıca renkler daha kötü ve 1080p'de internette gezinirken yazıları bulanık piksel pikselmiş gibi görünüyor. Satıcıyla iletişime geçtim değişimi kabul etti fakat gelecek olan kartta da aynı sorunları yaşar mıyım diye korkuyorum.
Benim size sormak istediğim sistemime uyumsuz mu bu kart?
Sistem Özelliklerim ;
intel G5400 8.nesil işlemci
Kingston Fury DDR4 2400 MHz 8 GB RAM
240 GB SanDisk SSD (500 MB okuma, 450 MB yazma /sn)
Asus H310m Pro VD anakart
Asus 500W 80+ PSU
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar, sizlere bir sorum olacaktı ;
Dün n11'den sipariş ettiğim ekran kartım (Biostar RX560 4GB) elime ulaştı GTX 750 Ti'dan sonra büyük bir performans artışı olur heyecanıyla sistemime sürücüsünü kurup taktım bir de ne göreyim Gigabyte GTX 750 Ti'dan ortalama %25 daha az performans alıyorum GTA 5'te hiçbir zaman 42-43 FPS'lerin altını görmediğim ayarlarda RX 560'ta 27-28 fpslere düşüyorum, PUBG'de aynı durum, CS:GO'da da yüzde 25 düşüş var, ayrıca renkler daha kötü ve 1080p'de internette gezinirken yazıları bulanık piksel pikselmiş gibi görünüyor. Satıcıyla iletişime geçtim değişimi kabul etti fakat gelecek olan kartta da aynı sorunları yaşar mıyım diye korkuyorum.
Benim size sormak istediğim sistemime uyumsuz mu bu kart?
Sistem Özelliklerim ;
intel G5400 8.nesil işlemci
Kingston Fury DDR4 2400 MHz 8 GB RAM
240 GB SanDisk SSD (500 MB okuma, 450 MB yazma /sn)
Asus H310m Pro VD anakart
Asus 500W 80+ PSU
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Cevaplayan olmamış :)
Yeni kart gelince sorun çözüldü, ilk gelen kartta aşırı ısınma kaynaklı performans sorunu varmış.
Şimdi GTX 1050 tadında oldu.

Son düzenleme:
yapacak bir şey yok.... elimdeki 521mb lik ekran kartına göre hiç değil ise daha fazla performanslı olur :)
yeğenime kurduğum bilgisayara taktım GTX 750 TI yi XEON E5450 var overclock ile 3.6 ghz te çalışıyor 750 TI ye bile yüzde 20 dar boğaz yapıyor sistem senin sistem bu kartın yarısını kullanır ya sistemi komple güncelle yada daha uygun bi kart al R7 240 gibi parana yazık olmasın ;)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı