BIOSTAR RX570 8 GB alınır mı?

F16C

Decapat
Makaleler
2
Yeni alacağım sistemim için bu kartı almayı düşünüyorum araştırdığıma göre marka köklü bir markaymış ancak çok da bilinmiyor bu zamanlarda özellikle ekran kartlarında. Sizce bu kartı almak mantıklı mı?

Kullanacağım işlemci Ryzen 3 1200 (daha sonra upgrade edileceği için darboğaz yapmayacak en ucuz ve işimi görecek işlemciyi aldım)

Pulse modeli açık ara öndedir ama 1400 TL'ye GTX 1650 Super var. Yani alabiliyorsan direkt GTX 1650 Super yönel. Biostar hakkında da elle tutulur bir bilgi göremedim. Powercolor, MSI bile sorunlu model yapıyorsa Biostar'da yapabilir. Markaya bakarak almamak lazım.

Pulse modeli açık ara öndedir ama 1400 TL'ye GTX 1650 Super var. Yani alabiliyorsan direkt GTX 1650 Super yönel. BIOSTAR hakkında da elle tutulur bir bilgi göremedim. PowerColor, MSI bile sorunlu model yapıyorsa BIOSTAR'da yapabilir. Markaya bakarak almamak lazım.

1400TL'yi sırf ekran kartına ayırmam imkansız maalesef başta APU bir sistem alacaktım ona rağmen bu kadar çıktım fazlası maalesef olmaz artık. Teşekkür ederim yardımınız için ikinize de başka bir sorum daha var.

Linkteki kasanın fiyatı çok uygun ve içinde PSU'da var düşük bütçeli bir sistem topluyorum benim için iyi bir avantaj.
Normalde kalitesiz markalardan PSU almam ama evimde kesintisiz güç kaynağı olduğu için elektrik kesintilerinden etkilenmiyorum ve ben de PSU ve kasadan kısıp diğer parçalara yükleme yapmayı düşündüm sorum şu kısaca:

Elektrik kesintisi vs olmasa bile bu marka PSU benim için sorun yaratır mı?

Başka bir konuda sormak isterdim ama konular arası zaman sınırı olması gerektiğini yeni öğrendim.

Linkteki kasanın fiyatı çok uygun ve içinde PSU'da var düşük bütçeli bir sistem topluyorum benim için iyi bir avantaj.
Normalde kalitesiz markalardan PSU almam ama evimde kesintisiz güç kaynağı olduğu için elektrik kesintilerinden etkilenmiyorum ve ben de PSU ve kasadan kısıp diğer parçalara yükleme yapmayı düşündüm sorum şu kısaca:

Elektrik kesintisi vs olmasa bile bu marka PSU benim için sorun yaratır mı?

Başka bir konuda sormak isterdim ama konular arası zaman sınırı olması gerektiğini yeni öğrendim.
Fiyatı gerçekten uygunmuş ama insanın güvenesi hiç ama hiç gelmiyor hocam. Sistem için bütçen neydi belki parça önerebilirim.

Fiyatı gerçekten uygunmuş ama insanın güvenesi hiç ama hiç gelmiyor hocam. Sistem için bütçen neydi belki parça önerebilirim.

3000TL'ye kadar yolu var normalde şu linkteki kasayı alacaktım 600W +80 Aerocool marka ve RGB bir PSU'da içeriyor oldukça hoşuma gitti ama kasa ve PSU'dan fedakarlık yapıp sistem RAM'imi 16'ya çıkarmak daha mantıklı geliyor

3000TL'ye kadar yolu var normalde şu linkteki kasayı alacaktım 600W +80 Aerocool marka ve RGB bir PSU'da içeriyor oldukça hoşuma gitti ama kasa ve PSU'dan fedakarlık yapıp sistem RAM'imi 16'ya çıkarmak daha mantıklı geliyor

Tamam hocam. Bilgisayara geçince sistem önerisi yapabilirim. Senin aklında nasıl bir sistem vardı bu arada?

Tamam hocam. Bilgisayara geçince sistem önerisi yapabilirim. Senin aklında nasıl bir sistem vardı bu arada?

Farklı farklı sitelerden seçtim parçaları daha ucuz olması için kendim montaj yapabilirim.

Gigabyte A320M
XPG 8GB 3000Mhz Ram (Kasayı ucuz yapmadaki amacım bundan 2 tane almak)
Biostar Rx 570
240GB WD Green SSD
Ryzen 3 1200 İşlemci
Kasa olarak düşündüğüm iki seçeneği konuda paylaştım zaten sistem güzel oldu bana göre 16GB ram alabilirsem harika olur ancak kasayı ve psuyu çok daha kalitesiz bir modelle değiştirmem gerekir o zaman.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı