BIOS'u nasıl güncelleyebilirim?

Format atmak için format tuşuna iğne girdiğim ve siyah ekranda başka bir şey yoktu.

Büyük ihtimal ile BIOS çökmüş format ile düzelemez format hard disk içinde kurulu olan işletim sistemidir BIOS ise Anakart'ın içinde bulunan donanımları algılamanızı sağlayan mini bir işletim sistemi gibi bir şeydir Laptop'un anakartı ölmüştür yani o laptopa yeni anakart takmak lazım oda sorun bulamazsınız sanırım bulsanızda kaç para falan var ölmüş o laptop içindeki hard disk falan belki taşınabilir olarak işinize yarıyabilir en başta demiştim size ve bunu her BIOS konusunda söylerim stabil çalışan bir sisteme BIOS güncellemesi gereksizdir her zaman güncel iyi değildir bir şey düzgün çalışıyorsa ellememek gerek.

Hayırlı olsun. Anakart gitmiş gibi duruyor. Dizüstü bilgisayara, masaüstü PC'lerde BIOS güncelleme rehberi atan arkadaşa da selamlar.

Büyük ihtimal ile BIOS çökmüş format ile düzelemez format hard disk içinde kurulu olan işletim sistemidir BIOS ise Anakart'ın içinde bulunan donanımları algılamanızı sağlayan mini bir işletim sistemi gibi bir şeydir Laptop'un anakartı ölmüştür yani o laptopa yeni anakart takmak lazım oda sorun bulamazsınız sanırım bulsanızda kaç para falan var ölmüş o laptop içindeki hard disk falan belki taşınabilir olarak işinize yarıyabilir en başta demiştim size ve bunu her BIOS konusunda söylerim stabil çalışan bir sisteme BIOS güncellemesi gereksizdir her zaman güncel iyi değildir bir şey düzgün çalışıyorsa ellememek gerek.

Bu kadar bilgili misin gerçekten? 100 TL'ye yaptırdım köşe başındaki bilgisayarcıdan termal macun vs. de yaptılar. Lütfen insanları korkutmayın bu kadar anakart nasıl ölmüş olabilir ? Oyunlarda takır takır çalışıyor laptopum. İyi günler.

Bu kadar bilgili misin gerçekten? 100 TL'ye yaptırdım köşe başındaki bilgisayarcıdan termal macun vs. de yaptılar. Lütfen insanları korkutmayın bu kadar anakart nasıl ölmüş olabilir ? Oyunlarda takır takır çalışıyor laptopum. İyi günler.
Sorunlarınız çözüldüyse ne mutlu. 🙂

Bu kadar bilgili misin gerçekten? 100 TL'ye yaptırdım köşe başındaki bilgisayarcıdan termal macun vs. de yaptılar. Lütfen insanları korkutmayın bu kadar anakart nasıl ölmüş olabilir? Oyunlarda takır takır çalışıyor laptopum. İyi günler.

Çoğu şeyde bilgiliyimdir 6 yaşımdan belli uğraşırım bu işlerle kendimi övmek istemem, BIOS'da falan Ultra Olmasa'da çoğu şeyde bilgiliyimdir yedek BIOS falan varsa adam oradan halletmiş olabilir neyse sağlık olsun kurtulmuşsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı