BIOS'u yeniden yazdırma

thex1r

Femtopat
Katılım
5 Nisan 2021
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, arkadaşlar yakında zamanda BIOS'um bozuldu eskiden yaptığım şeyleri yapamamaya başladım BIOS bozulduğunu düşünüyorum. BIOS tekrardan yazdırmak istiyorum ve öğrenmek açısından da bunu yapmak istiyorum, bilgisayarcıya gittiğimde uçuk fiyatlar çektiler burada koskocaman Technopat forum üyeleri umarım ki çözüm bulucaklardır.

Anakart; ASUS Prime B350M-K

Daha önce BIOS pilini çıkararak vs. sıfırladım fakat olmadı BIOS son sürüme güncelledim gene aynı sorun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İlk bios güncellemeyi deneyin. Olmazsa BIOS nasıl programlanır iyice araştırma yapın ve internetten BIOS programlayıcı edinebilirsiniz.
BIOS pilini çıkardım taktım CMOS sıfırladım ve BIOS son sürüm güncel her şeyi denemişimdir şuana kadar
Bozuk olsa sistem açılmaz.
Pil veya pinler ile sıfırladığınızda yeniden yazmış gibi olur zaten.
Olmadı aynı sürüme tekrar güncelle.
Eski sürümüde güncellemeyi denedim fakat aynı maalesef
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı