Bipolar bozukluk nedir?

dondurmamgaymak

Hectopat
Selam bipolar bozukluk tam olarak nedir? Sınıfımda bir kız var ve aşk acısı çektiğini düşünüyor ve ağlamaya başlıyor. Sonra da aniden gülmeye başlıyor. Benim bildiğim bipolar uzun süreli olur. Mesela bir ay çok mutlu olursun bir ay çok üzgün olursun. Kız aşık olduğu birini düşünüyor sonra da ağlamaya başlıyor. Sınıfta yazılıda da aynısı oldu. Hoca tamam yazılıdan geçireceğim falan diyordu. Böyle bir şey mümkün mü yazılıdan geçirmesi gibi ayrıyeten ağlarken bipolarım var diyor. Koptum orada :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam bipolar bozukluk tam olarak nedir? Sınıfımda bir kız var ve aşk acısı çektiğini düşünüyor ve ağlamaya başlıyor. Sonra da aniden gülmeye başlıyor. Benim bildiğim bipolar uzun süreli olur. Mesela bir ay çok mutlu olursun bir ay çok üzgün olursun. Kız aşık olduğu birini düşünüyor sonra da ağlamaya başlıyor. Sınıfta yazılıda da aynısı oldu. Hoca tamam yazılıdan geçireceğim falan diyordu. Böyle bir şey mümkün mü yazılıdan geçirmesi gibi ayrıyeten ağlarken bipolarım var diyor. Koptum orada :D

Psikolojik bir rahatsızlık. Bu hastalığa sahip kişilerin iki zıt duyguları bir anda yaşamaları normal de bu kız daha çok ilgi istiyor gibi geldi bana.

bipolar olduğunu nerden biliyosun dedim psikologa gittim dedi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Siz bunu yapın. O kendi kendine davulunu çalsın dursun.

Şey bir de manipüle etmeye çalışıyor galiba bir şey yapıyor argo falan kullanıyor sonra da niye öyle dedin falan deyince alındın mı bilmiyordum özür dilerim diyor gene aynı şeyi yapıyor sdkjlhvsaldjkvhdlsjk.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı