Bir adam LoL'den dava açacağını söyledi

Ally1ST

Femtopat
Daha fazla  
Dün saat 23.00 civarında GameSatış sitesinden unraked bir hesap aldım. Güzelce oynuyordum falan, adama bayağı sövdüm. Beni dava edeceğini söyledi, hatta bir tane Instagram hesabı attı; avukatmış sanırsam ya da avukatıymış. Bir sıkıntı yaşar mıyım? Kayıt aldım falan da yazdı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne sokakta ne internet aleminde huzur kalmadı. Ceza alırsanız üzüldüm diyemem.

Konu sahibi kesinlikle haklıdır diyemem ama bunu yazmak için LoL'ü bilmemek gerekiyor bence. O oyunda ne biçim insanlar olduğunu gören insanın böyle söyleyeceğini düşünmüyorum. Ayrıca direkt kişinin kendisine küfür etmediği sürece suç olan bir şey de yok ortada. Ad soyad sövmesi lazım ancak öyle suç oluşturur.

Ben de böyle düşünmüştüm.
Konu sahibi kesinlikle haklıdır diyemem ama bunu yazmak için LoL'ü bilmemek gerekiyor bence. O oyunda ne biçim insanlar olduğunu gören insanın böyle söyleyeceğini düşünmüyorum. Ayrıca direkt kişinin kendisine küfür etmediği sürece suç olan bir şey de yok ortada. Ad soyad sövmesi lazım ancak öyle suç oluşturur.

Cezasını alıp bir daha sövmezsiniz, ne güzel işte.
Daha yeni silinen, gereksiz ve uygunsuz mesajlar konusunu okudum. Bu mesajın konuyla ne alakası var? Soruyu saptırıyorsunuz. Biz yapsak anında silinir. Yazdığınızla aynı fikirde olsam dahi konu sahibinin sorusuna bir cevap olarak görmüyorum. Yanlışsam düzeltin.

Daha yeni silinen, gereksiz ve uygunsuz mesajlar konusunu okudum. Bu mesajın konuyla ne alakası var? Soruyu saptırıyorsunuz. Biz yapsak anında silinir. Yazdığınızla aynı fikirde olsam dahi konu sahibinin sorusuna bir cevap olarak görmüyorum. Yanlışsam düzeltin.

Alakasını anlatayım.

Konu sahibi:

Bir sıkıntı yaşar mıyım? Kayıt aldım falan da yazdı.

Ben:

Cezasını alıp bir daha sövmezsiniz, ne güzel işte.

Konu sahibi sıkıntı yaşayıp yaşamayacağını sormuş ve ben de ceza alacağını, bu yüzden de bir daha sövmeyeceğini düşünüyorum. Kayıt alınmış ve eğer oyuncunun bilgilerine ulaşılırsa ceza almaması için bir sebep yok. Hakaret bir suçtur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı