LoL'den dava edilebilir miyim?

Oyuna 4 defa başladım hepsinde de daha ilk maçımda hayatımda duymadığım küfürler öğrendim, oyun güzel ama kitlesi bence gerçekten rezalet. Oyuna ilk başladığımda kolay olduğu için Master Yi diye bir karakter aldım. Anında küfürler havada uçuşmaya başladı halbuki insta-lock da atmamıştım. Oyuna gerçekten güzel bir güncelleme gelip küfür edenler ban yerse bence tadından yenmez oyun.
Maalesef öyle bir şey olmayacak, bıraktım ve kurtuldum.
 
LoL oynarken takıma tilt olup, "keşke bizim X çocukları da savaşa gelse" yazdım. Nickinde 2007 olan bir arkadaş da benden davacı olacağını söyledi. Bizzat şahsına hakaret etmediğimi düşünüyorum sizce ne olur ne biter?

1630450029039.png


1630450046379.png


Bonus: T.C.. Riotu'da bu davaya eklerse Riot'un masraflarını da sen ödüyorsun.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı