Bir Atatürk daha gelir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hâla umudu olanları görmek güzel. Keşke gelse. Ama gelmez; Gelemez... Onun gibi olabilsem keşke. Onun gibi olabilsek keşke. Daha ona küfretmemeyi öğrenememiş; Yaptıklarını kötülemekten başka bir şey bilmeyen; Araştırmayıp, sorgulamayıp geçinen bir toplumumuz var :D Sadece gülesim geliyor, hala umudumuz var ya hani :D Gündem idamdı bir ara hani.

Atatürk'den nerelere :D
 
Bu ülke Sinan Küfeoğlu gibi insanları harcıyor artık bırak Atatürk gibi birisinin bir daha gelmesi benzerini bile harcarlar.
 
Biraz zorlama bir konu olmuş sanki... Türk tarihini ele aldığımızda her dönemde öne çıkmış kişilikleri görebiliyoruz. Bir Atatürk daha gelecektir, gelmek de zorundadır. Fakat beklemek yerine olmaya uğraş gösterirsek kuşkusuz ülkemize daha fazla faydamız dokunacaktır.
Kuşkusuz efendim kuşkusuz.
 
Bir Atatürk daha neden bekleyelim ki? Atatürk'ün ilkelerini, inkılaplarını, ileri görüşlülüğünü, vatanseverliğini benimseyip yeri gelirse ülkemizi biz kurtaralım, biz yaşatalım. Bir Atatürk daha beklemek saçmalıktan ibarettir. Atatürk yeri geldi ülkeyi kurtardı, yeri geldi ülkeyi kalkındırdı ama unutmayın: "Kahramanlar can verir, yurdu yaşatmak için". (Ülkücü değilim.)
 
Belki de gün yüzüne çıkmamış bir sürü Mustafa Kemal vardır.
 
Atatürk'ün bir daha gelmesini beklemek Türkiye için yıkımdan başka bir şey olamaz. Eğer sen beklersen, ben beklersem kim kurtaracak? Abd filan mı?
 
Teolojik beklentilerden ziyade her birimiz görevini hakkıyla ifa etse yeterli.

Ama bu tarz şahısların (100 ya da 200 - tam emin değilim) senede bir dünyaya gönderildiği söylenir.
 
Teknoloji alanında ilerlemezsek yahut bilim ve teknoloji ile icat yapanlara destek olmazsak gelmesi biraz zor olur.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı