Satılık Bir aylık oyuncu bilgisayarı (İtopya'dan alınma garantili)

Buradaki insanların bahsettiği şey de o zaten. Sıfırı 5900 lira olan şeyi kim neden 400 lira ucuza 2. el olarak alsın. İlanı kötülemek değil amaçları. Benim de değil. Ama sen 2. el fiyatı yazıyorsan 2. el fiyatlarını araştırıp da koyacaksın ilanı.
Haklısın tamam ama ciddi alacak olan arkadaş zaten bana ulaşır. Gelir pc ye bakar ve daha sıfırdan farksız olduğunu görür ona göre pazarlık yaparız.

@277662 Ben sana kötü bir telaffuzda bulunmadım rica ederim üslubunu düzelt. Türk kızı falan ayıp oluyor evli çocuklu adamlarız.
İlanın fiyatını 4500 'e çekin bence başka türlü satılma ihtimali çok düşük.
Satılmasın o fiyata satacağıma evin bir köşesinde sehpa yaparım :D

@277662 ben sana kötü bir telaffuzda bulunmadım rica ederim üslubunu düzelt. Türk kızı falan ayıp oluyor evli çocuklu adamlarız.

Satılmasın o fiyata satacağıma evin bir köşesinde sehpa yaparım :D.

Hocam benim sana lafım yok ki. Adam bana boş diyor ona diyorum. Alınma lütfen.
4500 değilde 5200'e gitmesi lazım.

Haklısın tamam ama ciddi alacak olan arkadaş zaten bana ulaşır. Gelir pc ye bakar ve daha sıfırdan farksız olduğunu görür ona göre pazarlık yaparız.
Sıfırdan farksız diye bir şey yok. 2. el 2. eldir. Kutusu açılsa dahi 2. el. 3 yıldır RX 570 kullanıyorum görseniz sıfırdan farksız ama 3 yıllık yani.

Sıfırdan farksız diye bir şey yok. 2. el 2. eldir. Kutusu açılsa dahi 2. el. 3 yıldır RX 570 kullanıyorum görseniz sıfırdan farksız ama 3 yıllık yani.
Buna katılmıyorum. Sen olsan 3 yıl kullanılmış bir arabayla 1 ay kullanılmış arabaya aynı fiyat verilse hangisini alırsın?

Buna katılmıyorum. Sen olsan 3 yıl kullanılmış bir arabayla 1 ay kullanılmış arabaya aynı fiyat verilse hangisini alırsın?
Hocam elektronik parçalarda arabalar gibi fiziksel bir zarar olması düşük. Burada 1 aylık ile 3 yıllık arasındaki tek fark soğutma ve ses performansı. Bunlar da zaten termal macun değişince minimuma iniyor.

Hocam elektronik parçalarda arabalar gibi fiziksel bir zarar olması düşük. Burada 1 aylık ile 3 yıllık arasındaki tek fark soğutma ve ses performansı. Bunlar da zaten termal macun değişince minimuma iniyor.
O zaman şöyle sorayım. 3 yıl kullanılan bir kartla 1 ay kullanılan bir kartın madencilikte kullanılma oranı/ihtimali ?

Hocam siz de haklısınız, sırf bir ay kullanıldı diye birkaç yıl kullanılmış bileşenlerle aynı fiyata satmak istememeniz son derece normal. Çoğu alacak kişinin bir aylık olsa bile bu fiyata benzer performansta sıfır sistem toplayacağını düşünüyorum. Özellikle az biraz bilgisayardan anlayan biriyse kasa ve güç kaynağını gördükten sonra direkt uzaklaşacaktır. Bir ay sonra satacak olmanız şanssızlığınıza gelmiş. Bu fiyata sistemi alacak kişiyi biraz zor bulursunuz, hayırlısı artık. Bence ya fiyatta indirim yapın ya da kullanmaya devam edin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı