Haram ne alaka onu anlamadım? Sadece fiyattan 300 TL falan kırmasını belirttik.Adam isterse 100 bin tl'ye koyar. Çalmamış haram mal değil ne bu tantana.
Haram ne alaka onu anlamadım? Sadece fiyattan 300 TL falan kırmasını belirttik.Adam isterse 100 bin tl'ye koyar. Çalmamış haram mal değil ne bu tantana.
Son kez diyorum arkadaş 5500 TL'ye toplamamı söyledi topladım. Umarım modaretörler fark ederde gereksiz ceza almam.Satış baltalamak bir cezadır beyler bilginiz olsun, adam istediği fiyata istediğini koyar; yok o öyle, yok şu şöyle diyemezsiniz. @MF
Technopat, çok kötü bir hâl almayı başladı. Allah sonumuzu hayır etsin.Bu ne kadar boş adam gayet doğru demiş. İkinci el bu pc 5500 etmez ve alınmaz. Burası forum istediğini yazar üyelerine yardımcı oluyor adam. 5500 e gidin sahibinden letgodan bundan güzelini alırsınız. Adam bir şey demiş yok istediği fiyattan satar. Satsın satma yasağı mı koydu ve adam letgo,sahibindene de koydu. Sadece buradakileri uyarıyor ve gerçekten alınmaz.
Ne yani bir konu gördünüz ve bir üye kazık yiyor o adama hiçbir şey yazmadan istediği bir fiyattan satar diye kazıklanmasını mı bekleyeceksiniz?Technopat, çok kötü bir hâl almayı başladı. Allah sonumuzu hayır etsin.
Aslında kazıklık bir durum da yok. Şuan benim bilgisayarımdaki aynı marka parçalarla bir sistem toplamak 5800-6000 lira arası bir fiyat tutuyor. Ben de 5500 yazıp pazarlık payı bıraktım. Yani kimseye kazık atma gibi bi olay yok.Ne yani bir konu gördünüz ve bir üye kazık yiyor o adama hiçbir şey yazmadan istediği bir fiyattan satar diye kazıklanmasını mı bekleyeceksiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.