- Makaleler
- 1
Belirtmem gerekirse Metro Exodus, Witcher 3 başta gelir. 75hz 1080p monitör kullanıyorum.
Bu videoda 70 FPS civarı alıyor.
Belirtmem gerekirse Metro Exodus, Witcher 3 başta gelir. 75hz 1080p monitör kullanıyorum.
Bu videoda 70 FPS civarı alıyor.
İşlemcim eski 1600 yeni olan değil. 70-75 problem değil ama 60 artık kötü geliyor gözüme.
60 FPS kötü mü geliyor? 30 FPS almak akıcılık için yetiyor, 60 FPS neyinize yetmiyor hocam?
Hocam konsol oyuncusu değilim 30 fps ile değil oynamak monitöre bile bakamıyorum ben. 60 eski monitörde iyidi fakat 75hz geçince oda artık demode oldu. Hastalık sanırım bu psikolojik olarak akışkan göstermiyor..
GTA San Andreas'i 25 FPS ile oynadım ve gayet akıcı gözüktü. 25 FPS oynamamın sebebi FPS sınırını açmamışım, 25 FPS ile gayet akıcı gelmişti bana.
Ne zaman hocam? patchlenmişti sanki bir ara steam'de. Şimdi siz böyle diyince hocam siz her şeyi akıcı görüyorsunuz.sorun sizde.
60 FPS kötü mü geliyor? 30 FPS almak akıcılık için yetiyor, 60 FPS neyinize yetmiyor hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.