Bir Casper mağduriyeti

Bütçe
-
İşin kötü tarafı bu adamlar telefon pazarına girdi diye yurt dışı IMEI kayıt ücreti uçtu gitti. Adamlar adamakıllı telefon üretti mi? Hayır olan yine halka oldu.

😄 Ağlanacak acınacak haldeyiz hükümetinden tut yerli firmasına kadar yaptıklarını halka yapiyorlar.

Harbiden öyle işin acı ne yanı biliyor musun hep yabancı markalardan alıyoruz diye insanlar öcü gibi bakıyorlar görseldeki ürün neredeyse 1 haftada bu hale gelecekse ben niye buradan alışveriş yapayım ki pahalı satıyorsun zaten fiyatların H&M'den pahalı Bershka'yla kapışıyor

Sorun bu zaten fiyat ve kalite endeksi arasında dağlar kadar fark var ,şimdi yetkili değil normal bir servise verdim cihazı, teslim aldığım anda satacağım bilgisayardan oyundan soğuttular beni.

😄 Ağlanacak acınacak haldeyiz hükümetinden tut yerli firmasına kadar yaptıklarını halka yapiyorlar.

Sorun bu zaten fiyat ve kalite endeksi arasında dağlar kadar fark var, şimdi yetkili değil normal bir servise verdim cihazı, teslim aldığım anda satacağım bilgisayardan oyundan soğuttular beni.

Aman diyeyim Monster falan da almayın hocam paranıza kıyın Lenovo ASUS falan

Sorun bu zaten fiyat ve kalite endeksi arasında dağlar kadar fark var, şimdi yetkili değil normal bir servise verdim cihazı, teslim aldığım anda satacağım bilgisayardan oyundan soğuttular beni.

Fiyatını geçtim Avrupa'daki gibi kaliteli olmuyor ki

Bundan sonra Laptop piyasasına ASUS'tan devam edeceğim edersem zaten, çok geziyorum ediyorum aman cihazım yanımda olsun derken yedim zaten bu haltı bir daha tövbe, yerli firmalardan kürdan bile alınmaz hocam.

Fiyatını geçtim Avrupa'daki gibi kaliteli olmuyor ki

Vallahi hocam toplanıp yerli ürünleri boykot etsek belimiz düzelir açık ve net diyorum keşke bu bir harekete dönüşse.

Bundan sonra Laptop piyasasına ASUS'tan devam edeceğim edersem zaten, çok geziyorum ediyorum aman cihazım yanımda olsun derken yedim zaten bu haltı bir daha tövbe, yerli firmalardan kürdan bile alınmaz hocam.

Vallahi hocam toplanıp yerli ürünleri boykot etsek belimiz düzelir açık ve net diyorum keşke bu bir harekete dönüşse.

Hocam ediyoruz ki zaten inditex grubunun markaları son yıllarda Türkiye de acayip patladı görmüşsündür belki Black Friday de zarada şöyle böyle oldu diye insanlar hep yabancı markalara yöneliyorlar Türkiye de en zenginler listesinde LC Waikiki sahibi dışında başka konfeksiyoncu yok ama adamlar ne yapsın her yıl fazlaca vergi veriyorlar Türkiye'deki insanlar nasıl olsa alım gücü diğer markalara maddi durumları yetmeyeceğini bizim markamızı paşa paşa tercih edeceklerini bildikleri için kaliteden kısıyorlar

Hocam ediyoruz ki zaten inditex grubunun markaları son yıllarda Türkiye de acayip patladı görmüşsündür belki Black Friday de zarada şöyle böyle oldu diye insanlar hep yabancı markalara yöneliyorlar Türkiye de en zenginler listesinde LC Waikiki sahibi dışında başka tekstilci yok ama adamlar ne yapsın her yıl fazlaca verfi veriyorlar Türkiye'deki insanlar nasıl olsa alım gücü diğer markalara maddi durumları yetmeyeceğini bizim markamızı paşa paşa tercih edeceklerini bildikleri için kaliteden kısıyorlar

Yani hocam hareketten kastım oyunuma dokunma Hashtag'i gibi ses duyuracak ve getirecek bir hareket çoğunluğu saglarsak "yerli olsun tuzlu olsun" davranışından çıkarsak bu ülkede bir şeyler düzelir bir bakıma masum bir protesto gibi aslında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı