Bak sana açık açık söylüyorum maddi durumun iyiyse karakterin kimsenin umurunda olmuyor. 2 kızda da denedim, 2sinde de durum aynı.
Zaten birisine bağış yapacakken kızın adına bağış yapıyorum, parası da aracı olmak da benim üstümde sadece karşımdakinin adına bağış yapıyorum. Dekontu da atıyorum ki bana güveni artsın. Böyle olunca ikisinde de hemen değerli hale geldim. İnsanlar her insana karşı farklı oluyor. Ben de artı tarafımla yaklaştım, onlar da artı tarafını bana gösterdi. Ve yavaş yavaş daha da iyi tanımaya başladım onları.
Maddiyat en önemlisi hacı. Ben zaten bağış yapacağım parayı bağış yaptığım için cebimden ekstra çıkmadı. Sadece bu olayı bir şeyi denemek için kullandım.
Onun dışında kaliteli bir ortamınız varsa ve saygın kişilik olmak istiyorsanız ya yaşanmışlığınız olacak ya da bilir kişiliğiniz yüksek olacak. Ya bol bol her olayı yaşamış olacaksınız ya da bol bol okumuş ve görmüş duymuş olacaksınız.
İnsanlar fikir almak isteyecek.
İnsanların yapacağı şeyleri önceden bol bol siz yaparsanız insanlar size artık "nasıl yaparım?", "sen nasıl yaptın?" gibi sorularla yaklaşacak.