Hocam kusura bakmayın ama anneniz teknolojiye karşı kötü bir kin beslemiş eski nesil olarak algılamıyorlar siz vermeyin zaten ileride alışacaklardırZaten tüm yorumları gösterdim inanmiyor. Annemin telefonu bile yok anlatamiyorumki.
Söylediğin şeyleri keşke kendinde uygulasan.Kendi çocuğun olduğu zaman istediğin kararı alırsın, bu kimseyi ilgilendirmez. İstersen eve 10 tane bilgisayar al. Ama bir başkasının çocuğu için hüküm verme.
İki kardeşiz, 10 yıldır bir PC'yi paylaşmaya çalışıyoruz. Eskiden çocuktuk tamamda şu an yaşım 18, yakında ilk PC mi toplamayı düşünüyorum diğer PC de kardeşime kalır diye düşünmüştüm ama ailem yeni PC aldığımız zaman eskisini satacağını söyledi. Ben de karşı çıktım, neymiş "bir evde 2 bilgisayar mı olur? Elalemde yok. Hiçbir evde 2 bilgisayar görmedim. Bir eve 2 bilgisayar lüks" falan filan, biz beraber oyun oynamak istiyoruz. Anlatamıyorum. Yorumlarınızı aileme göstermek istiyorum. Düşüncelerinizi bekliyorum.
Not: Maddi durumumuz ne iyi ne kötü, kardeşimle ben kendi maaşımızla yapmak istiyoruz bunları.
Hocam siz neden bu kadar karşısınız 2 PC olmasına?
Hocam siz neden bu kadar karşısınız 2 PC olmasına?
Tutumunda yanlış bir şey yok (bence).Ben iki PC olmasına karşı değilim, karşı durduğum; konuyu açan arkadaşın ailesine karşı tutumu.
Eğer aileniz 2 PC konusunda inatçı ise bir masaüstü bir dizüstüye izin verebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.