Bir evde 2 bilgisayar olamaz mı?

Yaşın 18 ve şu an ailenin yanında kalıyorsun. Kendi evine çıkınca istediğin her şeyi yapmakta özgürsün.

Ama ailen 2. bilgisayarı istemiyorsa, sırf oyun oynamak için aileni üzme derim.
Ailesi evde bilgisayar varken yeni bilgisayar almasına karşıdır. Ama 2 kişiye 1 PC yetmez. Sen istediğin kadar ailen üzülür de. 1 PC karşısında çıkacak bütün oyun kavgaları veya paylaşma kavgaları yüzünden emin ol ailesi daha fazla üzülür.

Bizim evde 2 bilgisayar var ve neden olmasın? Bunun zaten 2 kardeş olayını baştan geçiyorum aynı PC de oynamak çok sıkıntı. 1- Birinin başına bir şey geldiğinde yaptırması o kadar acil olmaz. 2- Birisi evden ayrılırsa diğeri için yeni bir masraf yapmaya gerek olmaz 3- var olan eşya satılır da alması geri zor olur.

Ailesinin istememesi sorun zaten benim çocuğum gelse kendim paramla bilgisayar alacağım dese hayır demem bana zararı olmaz 10 yaşında da değil 18 yaşında tam olmasa da adam sayılır 18 yaşındaki biri.

Kendi çocuğun olduğu zaman istediğin kararı alırsın, bu kimseyi ilgilendirmez. İstersen eve 10 tane bilgisayar al. Ama bir başkasının çocuğu için hüküm verme.

Kendi çocuğun olduğu zaman istediğin kararı alırsın, bu kimseyi ilgilendirmez. İstersen eve 10 tane bilgisayar al. Ama bir başkasının çocuğu için hüküm verme.

Hocam bu konudan gidin lütfen size niye 2 bilgisayar olması battı ayrıca siz neden başkasının çocğu hakkında hüküm veriyorsunuz kendinizle çelişiyorsunuz.

Ailesi evde bilgisayar varken yeni bilgisayar almasına karşıdır. Ama 2 kişiye 1 PC yetmez. Sen istediğin kadar ailen üzülür de. 1 PC karşısında çıkacak bütün oyun kavgaları veya paylaşma kavgaları yüzünden emin ol ailesi daha fazla üzülür.

Emin misin, bir de ailesine sor istersen.

Bir evde 2 tane PC olabilir. Günümüz oyunları ilerleyen dönemde çevrim içi eşli oyunların daha çok artacağını düşünüyorum. Ayrıca FIFA 22 ve araba yarışında karşılıklı oynama şansları da var. Daha çok eğlenceli seçenekler çok. Ayrıca PC satılsa eski sistem olduğu için çok ciddi bir para bırakmayacak. Hele şu dönemde. Kovid dönemi olsa tamam da. Ekran kartları bile ufak ufak iniş var. Bence sattırmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı